Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Van deze ASMR-video van Perla word je echt helemaal zen

Fluisteren, tikken, knisperen en druppelen: voorbeelden van geluiden die je hoort in ASMR-video’s waar je helemaal ontspannen van wordt. Perla voegt hier iets aan toe: branden, melangeren en malen. En (koffie)potdorie, dat klinkt goed. 

Maar dat kan ook bijna niet anders als dé koffie-expert André Hoinkis de geluiden maakt. Als er iemand is die weet hoe koffie voelt, proeft, ruikt en klinkt, is hij het.

ASMR hartje koffie

Nu zou je kunnen denken: ASMR en koffie, wat hebben die met elkaar te maken. Nou, eigenlijk best veel. ASMR (Autonomous sensory meridian response) wordt letterlijk beschreven als een bepaalde gevoelssensatie gekenmerkt door een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug. Is dat niet net het gevoel dat je kunt hebben bij een écht lekkere koffie? Koffie met een smaak die zó goed is dat de rillingen over je rug lopen van genot? Perla vindt van wel, en als je het ons vraagt, bekijk deze video en jij voelt het ook.

Een wereld aan smaak

Voor ultieme ontspanning kun je je dus laten meenemen door André Hoinkis, maar mócht je dat even niet uitkomen, dan kun je het ook anders aanpakken. Thuis, met Perla Superiore. Dat is, zoals de naam reeds doet vermoeden, een ongelooflijk smaakvolle koffie van superieure kwaliteit – net als de bonen en de branding trouwens. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een volle en perfecte smaak hebt voor elke stemming en elk koffiemoment. Met de Perla smaakwijzer kun je makkelijk (uit)vinden welke Perla koffiesoort je voorkeur heeft. Zo creëer thuis als een ware barista je eigen persoonlijke smaaksensatie. Kan geen ASMR tegenop – behalve die van André dan.

Geboren en getogen

En hij kan het weten, geloof ons. André’s opa begon in 1944 in Brazilië als één van de eersten met commerciële handel in het roosteren van bonen. Zijn oma bracht de gebrande bonen vervolgens per paard bij de klanten. André weet dus als geen ander hoe bepalend het branden, melangeren, mengen en behandelen van koffiebonen is.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | ASMR

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer ASMR

Lees dit ook even

Please update your browser