Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Pads, cups, barista of pruttelaar: van deze ASMR-video wordt elke koffieliefhebber gelukkig

Het gepruttel van een koffiezetapparaat klinkt echte koffieliefhebbers als muziek in de oren. Moet je nagaan wat een concért het is als je die geluiden aanvult met het zacht ruisen en malen van bonen en samenvoegt in een ASMR-video.

Precies. Dan heb je een zintuiglijke koffie-ervaring. Met dank aan Perla.

Al je zintuigen áán

ASMR (Autonomous sensory meridian response) wordt letterlijk beschreven als een bepaalde gevoelssensatie gekenmerkt door een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug. Is-ie weer, die zintuigelijke koffie-ervaring. Da’s koffie met een smaak die zó goed is dat de rillingen over je rug lopen van genot. Bekijk deze video maar even, dan weten we zeker dat je begrijpt wat Perla ermee bedoelt.

Maak ‘m zelf

Alhoewel, voordat je helemaal zen wordt van de stem en handelingen van Perla’s koffie-expert Andre Hoinkis, nog even terug naar de realiteit: koffie. Jouw koffie. En zoals iedereen z’n favoriete koffie heeft, heeft iedereen ook z’n eigen manieren om ‘m te maken. Perla snapt dat, en heeft dus ook een assortiment waar voor ieder wat wils is, zowel op het gebied van smaak als op het gebied van zetten.

Barista of geen barista

Dus of je nou van cups of pads houdt, filtermaling of bonen: met bijna 100 verschillende koffies die barsten van de kwaliteit en een superieure smaak, heeft Perla alles in huis voor jouw favoriete kopje. Binnen het gehele assortiment kun je kiezen uit alle zetmethodes (Dolce Gusto, Nespresso, bonen, pads, snelfilter). Dus of je nou meer een Barista-type bent, of meer van het eendrukopdeknop-principe: het maakt niet uit: Perla heeft voor ieder wat wils.

Zo, dan kun je na deze geruststellende informatie door naar de totale ontspanning met de ASMR-video.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | ASMR

Bron: Perla

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer ASMR

Lees dit ook even

Please update your browser