Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

ALLES OVER LINDA.

ALLES OVER LINDA.

LINDA.
Het magazine van Linda de Mol. Elke editie indrukwekkende interviews met bekende en onbekende mensen, eigenzinnige verhalen, lekker veel columns en het laatste nieuws op het gebied van mode en beauty. En in juni het LINDA.vakantieboek: een tijdschrift zoals alleen de makers van LINDA. dat kunnen: vol bijzondere interviews, hilarische vakantieverhalen, hoofdbrekende puzzels en heerlijke meegluur foto’s. Plus fijne vakantie shoppings. In een handig formaat zodat-ie zo je strandtas in kan, en lekker dik voor een vakantie lang plezier. LINDA. verschijnt 12 x per jaar + 1 x LINDA.vakantieboek en kost € 6,45.

Abonneer je hier

LINDA.specials

LINDA.meiden
Het blad voor de leukste jonge vrouwen van Nederland (18/28 jaar) door de makers van LINDA. Met ijzersterk beeld, herkenbare columns, een eigenwijze tone of voice en persoonlijke verhalen die je écht raken. Verschijnt 4 keer per jaar plus 2 vakantiespecials. LINDA.meiden kost € 5,70 in de winkel. De vakantiespecials kosten voor abonnees € 5,70 en € 6,95 in de winkel. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement. Volg LINDA.meiden ook op Instagram.

LINDA.mode
Het modetijdschrift met een knipoog, van de makers van LINDA. In LINDA.mode worden de belangrijkste trends van het seizoen, inspirerende modereportages en interviews met BN’ers afgewisseld met geestige columns en heerlijk herkenbare verhalen waarin we mode en onszelf vooral niet te serieus nemen. LINDA.mode verschijnt 1 keer per jaar en kost € 6,45 in de winkel.

LINDA.loves
Onze allernieuwste special. Een fijne (bewaar)gids vol inspiratie, zalige modereportages, interieurs om van te watertanden, smakelijke gerechten, mooie fotografie en massa’s tips. Deze special is voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, afkomst, dikte van de portemonnee of breedte van de heupen. LINDA.loves verschijnt 1 x per jaar.

L’HOMO.
L’HOMO. –altijd weer spraakmakend, nooit voorspelbaar, licht vilein, maar nooit lelijk. In het homotijdschrift van de makers van LINDA. vind je boeiende interviews, onverwachte reportages, eigenzinnige columns en verhalen waar je over móet napraten. L’HOMO. Verschijnt 1 keer per jaar en kost € 6,45 in de winkel.

LINDA.man
Voor alle heren die stiekem altijd de LINDA. van hun vriendin, moeder of zus meelezen is er LINDA.man, een mannenblad met ballen én inhoud. Elke editie buigt een bekende Nederlandse man zich als hoofdredacteur over een lekkere mix van mooie vrouwen, inspirerende mannen en boeiende verhalen. LINDA.man verschijnt 1 keer per jaar en kost € 6,45 in de winkel.

Abonneren? Kijk hier

Please update your browser