Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Alles over LINDA.

LINDA. komt met nieuwe special, maar er verandert meer dan alleen dat

LINDA. komt met nieuwe special, maar er verandert meer dan alleen dat

2019 belooft een jaar van veranderingen te worden voor LINDA. En wat die veranderingen zijn, dat delen we uiteraard graag met jou, geachte lezer.

| Tim van Rodijnen

Zo is er een nieuwe special in de maak.

Veranderingen

In 2019 zal er sprake zijn van een minimale frequentieverlaging. In plaats van dertien keer per jaar gaat LINDA. weer één keer per maand verschijnen. De redactie stopt met de specials LINDA.mode en LINDA.wonen. Wel is er een nieuwe special in de maak, met als werktitel: LINDA.degids. En er komt óók nog een vakantieLINDA. aan volgend jaar.

‘LINDA.degids’

Hoe gaat ‘LINDA.degids’ er dan uit zien? Nou, zo. Het wordt een tijdlozere gids met mode, wonen, beauty en reizen. “Een naslagwerk vol inspiratie, mooie fotografie en veel tips”, aldus hoofdredacteur Jildou van der Bijl tegen de Bladendokter. Denk aan de leukste (vakantie)adresjes, de mooiste producten en het laatste nieuws op het gebied van mode en wonen. De gids wordt ook dikker dan de mode- en wonenspecials. Iets om te bewaren dus.

Verkoopcijfers

De verkoopcijfers van de specials zijn niet van invloed geweest op de beslissing om er mee te stoppen. Volgens Jildou zijn die resultaten goed. LINDA.meiden is het sinds haar frequentieverhoging (van vier naar zes keer per jaar) alleen maar beter gaan doen.

Lees ook
Dubbel feest: LINDA.’s Jossine en Iebele genomineerd voor ‘Hoofdredacteur van het Jaar’

Iebele van der Meulen

In het voorjaar van 2019 verschijnt de laatste editie van LINDA.mode. Daarna maakt de eerste ‘LINDA.degids’ haar intrede in het najaar, en in 2020 ontvangen lezers de ‘gids’ twee keer. Iebele van der Meulen, hoofdredacteur van de LINDA.specials, kondigde onlangs zijn vertrek aan als Chef Beeld bij uitgever Mood for Magazines. Hij blijft als (freelance) hoofdredacteur betrokken en gaat ook ‘LINDA.degids’ leiden.

NIEUWS | ALLES OVER LINDA.

Bron: de Bladendokter | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Alles over LINDA.

Lees dit ook even

Please update your browser