Alles over LINDA.

Zoek je een stage? LINDAnieuws heeft een stagiaire nodig

Zoek je een stage? LINDAnieuws heeft een stagiaire nodig

Zoek jij een journalistieke stage die zó leuk en zó leerzaam is dat je straks als een door de wol geverfde redacteur het pand verlaat? Grijp nu je kans.

| Madelijne Daub

We zijn met spoed op zoek naar een stagiaire rubrieken.

‘We want you’
De stageperiode bij LINDAnieuws.nl begint zo snel mogelijk en eindigt op 29 juni. De vergoeding is marktconform. We zoeken een fulltime student met een OV-kaart met studentenkorting.

WAT JE GAAT DOEN
Je wordt verantwoordelijk voor een aantal rubrieken (zoals Dateleed, Monumentje, etc). Daarnaast mag je zelf schrijven, de #houvol-nieuwsbrief maken, en op termijn zelf interviews doen. Het is een heel zelfstandige stage, en je werkt nauw samen met je collega-stagiaires (we hebben er nog drie: voor nieuws, lifestyle en social), en het team. Lijkt dit je interessant? Ideaal gezien zou je zo snel mogelijk beginnen en eindigt de stage op 29 juni.

WIE WE ZIJN
LINDAnieuws selecteert voor alle leuke vrouwen van Nederland actueel binnen,- en buitenlands nieuws, human interest berichten, opmerkelijke video’s – en alles wat snoeihard viral gaat op het web. Ons doel: lezers informeren en laten lezen, kijken, verbazen, lachen (soms snikken), delen en reageren.

WAT WE ZOEKEN
Heel grote pre: kennis van Photoshop, WordPress en social media. Je bent stressbestendig, verbaal sterk, creatief en houdt van aanpakken. Wij verwachten van jou affiniteit met online media, dat je een studie volgt op journalistiek vlak en dat je zelfstandig, enthousiast en efficiënt kunt werken. Voor deze stage is het enorm aan te raden als je niet te ver van Naarden woont of bereid bent een tijdelijke kamer in de buurt te zoeken (d.w.z. in Amsterdam/Utrecht/Gooi). Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht doen, is helaas geen mogelijkheid.

Kortom…
Ben jij een nieuwsjunk, wil je bij de beste nieuwssite voor vrouwen in de leer en vooral: wil je keihard meewerken aan ons succes? Mail dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar redactiecoördinator Madelijne Daub: madelijne@lindanieuws.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | VACATURES

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Alles over LINDA.

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser