oproep

Help met opstarten SHE South Sudan

Help met opstarten SHE South Sudan

Nederlandse journaliste Brigitte Sins gaat het tijdschrift SHE South Sudan opzetten, gemaakt voor en door vrouwen uit Zuid Soedan. Het eerste nummer van de gratis glossy voor vrouwen van 20 tot 40 jaar verschijnt in april

.

Het opzetten van een tijdschrift is dé manier om vrouwen in Zuid Soedan te voorzien van informatie waar ze tot nu toe maar moeilijk toegang toe hebben.

Glossy met inhoud
SHE is een mooie glossy, een spiegel en een vriendin voor de lezers, maar biedt ook een platform om het te hebben over politiek, economie, vooruitgang, welzijn en maatschappij. SHE vertelt en luistert naar verhalen van Zuid Soedanese vrouwen. En is er om vrouwen bewust te maken van hun keuzes en ze te stimuleren om te groeien.

Gedegen tijdschrift neerzetten
Brigitte gaat zelf vrouwelijke journalisten trainen in tijdschriftjournalistiek om kwalitatieve verhalen te garanderen. Het plan is om een gedegen, winstgevend tijdschrift neer te zetten. Voor vrouwen, door vrouwen.

Help Brigitte
Misschien is SHE over een paar jaar wel net zo succesvol als LINDA., maar voorlopig is het een struggle om op te starten. Help Brigitte en de vrouwen in Zuid Soedan door je oude laptop te doneren. Voorwaarde is wel dat hij nog werkt. Stuur Brigitte een mailtje als je nog een oud beestje in de kast hebt staan editor@shesouthsudan.com.

Bezoekers lazen ook:

 

 

OPROEP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer oproep

Vergeet die mindfulnesscursus, schrijf je nu in voor de LINDA.ATELIER-sessies

oproep

Vergeet die mindfulnesscursus, schrijf je nu in voor de LINDA.ATELIER-sessies

Werken, sporten, kinderen ophalen en ondertussen ook nog eens leuk (én humoristisch) meedoen op Instagram: we hebben het er tegenwoordig maar druk mee. 

Meest gelezen

Meer oproep

Lees dit ook even

Meer oproep

Please update your browser