oproep

gezocht: imelda's!

gezocht: imelda's!

Voor het nieuwe nummer van LINDA. MODE zijn wij op zoek naar dames met een imposante en jaloersmakende schoenencollectie. Liefst uitgestald in een speciale schoenenkamer dan wel

walk-in-closet (denk Carrie Bradshaw in de SATC-film). Wij willen jou en jouw schoenencollectie fotograferen en interviewen. Mee doen? Mail een foto van jezelf, je eventuele schoenenkamer en je mooiste exemplaren naar a.scheulderman@gmail.com

WE HEBBEN DE IMELDA’S GEVONDEN, JE HOEFT NIET MEER TE REAGEREN

OPROEP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

marloesmarloes

en dan schaam je je dood als je de vrouwen met 90 en 100 paar schoenen in een tijdschrift ziet staan..ik heb er minstens 4x zoveel..en dat niet als ondernemer of andere rijke tante, nee als manager van een winkel, wel een schoenenzaak :)

AnneliesAnnelies

net 15 paar weggegooid en ik mis ze nu al ;-) heb nog wel zo'n 30 paar over dus mag niet klagen

WienekeWieneke

ben ik al te laat om me aan te melden? ik maak een goede kans denk ik ;-)

PienPien

Kun je ooit genoeg schoenen hebben?

Annemieke de BoerAnnemieke de Boer

mmmm ik heb schoenlijmallergie ook jaloers dus

barbarabarbara

jammer dat ik me niet kan opgeven..... huuuuuh

miss liquemiss lique

ik heb er zo'n 280 paar..zou ik daarmee in aanmerking komen? Haha helaas geen walk in closet... Maar wel alle kleuren zelfs oranje van sneakers tot stilleto's wacht alleen nog met smart op mijn louboutins..maar ja een meisje kan niet alles hebben zullen we maar zeggen..gaaf is het wel!

Sophie FleurSophie Fleur

hihihihhiihi....ik heb me opgegeven, maar geen idee of mijn aantal wel genoeg is...ik hoop het! Ben zo trots op mijn verzameling! YOEHOE! En bedenk me net dat ik het mooiste exemplaar nu aan mijn voeten heb....ben ik vergeten een foto van te maken! Ai!

IkeIke

Tof!:)

AnnaAnna

Ik ben nú al jaloers!

Meer oproep

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser