LINDA.meiden

Modeblogger Yara Michels gloednieuwe hoofdredacteur LINDA.meiden

Modeblogger Yara Michels gloednieuwe hoofdredacteur LINDA.meiden

Laten we de week beginnen met groot nieuws: Yara Michels (28) wordt de nieuwe hoofdredacteur van LINDA.meiden. Vanaf 1 december staat ze aan het roer.

| Merel Boudrie

We belden de kersverse hoofdredacteur op. Want dat vloggen dan?

Laten we bij het begin beginnen. Hoe is het balletje gaan rollen?
“Jildou van der Bijl, de hoofdredacteur van LINDA.magazine, vroeg me op de koffie. Ik had nog geen idee waar het over ging, totdat ze over de functie begon te kletsen. Het is altijd al mijn droom geweest om hoofdredacteur te worden, dus natuurlijk was ik direct enthousiast. Wel vroeg ik me af: past dit in de mix met al het werk dat ik al heb? Maar al snel besefte ik dat ik deze kans moest grijpen.”

Komt je YouTube-kanaal hierdoor op een laag pitje te staan?
“Nee, daar blijf ik gewoon mee doorgaan. Ik heb gewoon een grote liefde voor content maken, op welke manier dan ook. Omdat ik al jaren met dezelfde doelgroep als LINDA.meiden bezig ben, vind ik dat de onderwerpen goed op elkaar aansluiten. Ik heb voelsprieten gekregen voor wat er leeft in die doelgroep, dus dat is alleen maar handig om mee te nemen naar LINDA.meiden.”

Heb je stiekem al grootse plannen gemaakt?
Ik volg alle titels van de LINDA. al jaren met liefde, en LINDA.meiden is natuurlijk – net als de meiden die het lezen – zo nieuwsgierig, uitgesproken en enthousiast op de manier waarop het blad naar de wereld kijkt, dat er genoeg uitdagingen aan zullen komen. Wel denk ik dat de band met de lezers nóg verder kan worden versterkt, door bijvoorbeeld het organiseren van evenementen. Ik heb zin om daarmee aan de slag te gaan. Verder ga ik me vooral focussen op de online strategie.”

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.nieuws | Foto: Yara Michels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser