Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Tony Junior en Jill Kortleve op LINDA.meiden-cover: 'Ik hou meer van dieren dan van mensen'

In de nieuwe LINDA.meiden ‘So Fluffy’ spreken dj Tony Junior (30) en model Jill Kortleve (25) elkaar. En alsof zij al niet knap genoeg zijn, worden ze ook nog vergezeld door knappe (en fluffy) dieren.

| Stijn de Vries

In bovenstaande backstagevideo bespreken Tony en Jill onder andere welk beestje ze zelf wel van de set willen meenemen.

Dierenvriend Tony

“Ik zou twee biggetjes willen, twee katjes, één grote kat en alle drie de konijnen”, vertelt dierenfan Tony. “Ik hou meer van dieren dan van mensen.” Jill heeft een ander beest op het oog. En niet alleen dieren, maar ook mensen komen aan bod. “De afgelopen gasten waarmee ik heb gedatet zouden echt niet de schoonheidsprijs winnen”, aldus Jill. Waar iemand aan moet voldoen om met de dierenliefhebbers mee naar huis te mogen, vertellen ze in bovenstaande video.

Lees ook
Showgirls Moulin Rouge in LINDA.-backstagevideo: ‘Het zijn rare spieren die je gebruikt’

De nieuwe LINDA.meiden ‘So Fluffy’ ligt vanaf morgen in de winkel.

VIDEO'S | SNACKS | BACKSTAGE | LINDA.MEIDEN | TV | BEKEND | LINDA.TV | BACKSTAGEVIDEO

Bron: Youtubekanaal LINDA.meiden | Foto: LINDA.meiden 'So Fluffy'

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jaro CamphuijsenJaro Camphuijsen

Beste LINDA.MEIDEN,Ik heb met veel plezier meegewerkt aan jullie reportage.De foto van Wildeman en mij op p.124 is daar het fraaie resultaat van.Toch ben ik teleurgesteld.Zijn jullie niet op de hoogte van de media die de afgelopen jaren aandacht besteedden aan het verborgen varkensleed onder minivarkens in huis? Het Beloofde Varkensland geeft eerlijke voorlichting over het sprookje van een minivarken in huis. Zie ons vlugschrift: www.minivarkens.nl/verborgenvarkensleed.pdfen onze website www.minivarkens.nlMEDIA die hier aandacht aan gaven:EenVandaagOmroep MAXJeugdjournaalEditie NLAT5TelegraafHet PAROOLADHP/DE TIJDDe Rijdende Rechter en meerSnappen jullie nu mijn teleurstelling over de rubriek FAVORITES waarin het minivarken als huisdier wordt verheerlijkt?Met vriendelijke groetenJaro CamphuijsenVarkenshoeder en onderzoeker kweekvleesHet Beloofde Varkensland

Gerrit van der HoekGerrit van der Hoek

http://minivarkens.nl

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser