Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Selena Gomez opgenomen in psychiatrische inrichting

Selena Gomez opgenomen in psychiatrische inrichting

Het gaat op mentaal en fysiek vlak niet goed met zangeres Selena Gomez. Ze heeft de hulp ingeschakeld van een psychiatrische kliniek, melden bronnen aan de doorgaans goed geïnformeerde showbizz-site ‘TMZ’.

| Laura van der Molen

De 26-jarige Amerikaanse zangeres heeft een heftig jaar achter de rug en werd in september al twee keer opgenomen in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles.

Onstabiel

Het aantal witte bloedcellen in haar lichaam bleek te weinig te zijn, wat een gevaar vormde voor de niertransplantatie die ze eerder vorig jaar onderging. Selena gaat fysiek steeds meer achteruit en haar herstel verloopt moeizaam. Hier heeft ze het moeilijk mee, waardoor ze ook mentaal problemen kreeg. De situatie is nu zo verslechterd dat ze zich heeft laten opnemen in een psychiatrische inrichting.

Gedragstherapie

Momenteel krijgt ze naar verluidt dialectische gedragstherapie. Dit type therapie is bedoeld voor mensen die last hebben van een borderline stoornis en leert je vaardigheden om om te gaan met problemen. Het is nog niet duidelijk hoe lang Selena in de psychiatrische inrichting blijft.

Lees ook
Michelle Williams dankbaar voor alle steun na opname

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BUITENLAND

Bron: TMZ | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser