LINDA.meiden Zomerboek

Hier is-ie: de cover van het LINDA.meiden Zomerboek (en dít willen we ermee zeggen)

Hier is-ie: de cover van het LINDA.meiden Zomerboek (en dít willen we ermee zeggen)

Morgen ligt-ie in de winkel: ons allereerste LINDA.meiden Zomerboek. En dat maakt meteen een statement met zijn cover. Of eigenlijk: covers.

| Tim van Erp

Het Zomerboek heeft er twee verschillende namelijk: één met blote borsten en één met dezelfde, maar dan ingepakt in bikini.

Lees ook
Waarom het volgens seksuoloog Eveline belangrijk is dat we onze borsten durven tonen

Vrouwentepels vs. mannentepels

LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels (29) vertelt waarom er voor deze covers gekozen is. “Op social media worden foto’s met een (stukje) tepel direct verwijderd. Of het over een halfbloot vakantiekiekje, kunst, borstvoeding of body positivity gaat – dat maakt niet uit. Er is één uitzondering: de tepel van een man. Dan is er niks aan de hand.”

LINDA.meiden Zomerboek

#blotetietofniet

“Met dit LINDA.meiden Zomerboek laten we zien dat we trots mogen zijn op onze borsten, dat ze gewoon bij ons lichaam horen en we heus niet zo krampachtig hoeven te doen over vrouwelijk bloot”, stelt Yara. “Geen tiet is hetzelfde, ze zijn allemaal goed. En bij welke letter van het alfabet je cupmaat zich ook bevindt, alle borsten mogen gezien worden. Of juist niet, de keuze is nog altijd aan jou.” Vandaar de bedekte én de onbedekte cover. Want iedereen mag zelf weten: #blotetietofniet.

Lees ook
Het nieuwe LINDA.meiden Zomerboek is heter dan ooit en ligt morgen in de winkel

Alle soorten en vormen

In het blad laten acht jonge vrouwen met verschillende lichaamstypen en achtergronden hun borsten zien. Eén overeenkomst hebben ze wel: allemaal storen zij zich eraan hoe moeilijk wordt gedaan over blote vrouwenborsten in het openbaar. Daarom roepen we lezers op om met één van de covers van het blad of één van de acht andere voorgevels in het blad te poseren op Instagram (en wees creatief, want die tepels mogen dus niet zomaar op Instagram). Vergeet bij je post of Story niet de hashtag #blotetietofniet te gebruiken. Als je dan ook nog @LINDA_meiden tagt, maak je kans op een zevendaagse vakantie voor twee naar Curaçao. De actievoorwaarden bekijk je op lindameiden.nl/curacao.

linda.neiden zomerboek #blotetietofniet

Lees ook
Kim Kardashian veroorzaakt wederom stampij door topless-foto

Wat staat er nog meer in?

Er staat trouwens nog veel meer in het LINDA.meiden Zomerboek dan alleen borsten. We noemen: een groot, openhartig interview (plus stomende fotoshoot!) met presentatrice Gwen van Poorten en acteur Martijn Lakemeier. Daarnaast praten bekende broers, zoals voetballers Quincy en Justin Kluivert en modellen Montell en Caine van Leijen over vrouwen en delen meiden hun eerlijke verhalen – zo wist Julia (22) niet dat ze zwanger was tot ze beviel, en smokkelde Elise (23) drugs mee naar Mallorca. Natuurlijk ontbreken veel reis- en inpaktips en een vakantiehoroscoop niet.

Het LINDA.meiden Zomerboek ligt vanaf dinsdag 26 juni in de winkel. Alvast bestellen? Kan ook en wel hier.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | LIFESTYLE | ALLES OVER LINDA. | LINDA.MEIDEN ZOMERBOEK

Bron: LINDA.meiden Zomerboek | Foto: Coverfoto: Anne-Claire de Breij / foto Yara: Meis Belle Wahr

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden Zomerboek

Lees dit ook even

Please update your browser