Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

LINDA.meiden Winstagram-weken: iedere dag een andere té gekke prijs

LINDA.meiden Winstagram-weken: iedere dag een andere té gekke prijs

Het Instagramaccount van LINDA.meiden staat de hele week boordevol mooie prijzen. Een van die prijzen is een paar espadrilles ontworpen door blogger Yara Michels.

| Eline van der Haar

Wij legden haar een aantal dilemma’s voor. Oh, en op de foto boven dit artikel zie je precies waar je deez week kans op maakt.

Zomer of winter
Zomer! Wintersport is me het grootste raadsel ooit. Waarom zou je in godsnaam geld betalen om in de kou te zijn, en dan moet je je ook nog eens te pletter bewegen. Ik snap er niks van.

Schoenen of kleding
Kleding. Je draagt het op je lijf, en het doet echt iets met je. Kleding heeft, nog meer dan schoenen, een transformatief effect. Al zijn bijzondere schoenen wel weer begeerlijker.

Slippers of espadrilles
Espadrilles – of een espadrille slipper met alleen een suède of leren band over je voet. Omdat ze net wat gekleder zijn, dus je altijd van het strand door kunt naar een onverwacht etentje.

Mode of interieur
Oeh lastig, want het heeft zoveel van dezelfde mooie eigenschappen. Ik kies mode, omdat het iets is waar ik elke dag gelukkig van word. Elke ochtend voelt als een mini feest waarin ik weer opnieuw mag kiezen wie ik wil zijn en wat ik de wereld wil laten zien – en andersom bepaalt de kleding die ik draag ook hoe ik me van binnen voel. Het leven is namelijk echt anders in een boyfriend jeans en groot overhemd (heerlijk), dan in een glitterbroek of in een gebloemde jurk met zilveren hakken.

Bloggen of vloggen
Ik blog al een jaar of negen (wat in internet-jaren een soort dinosaurustijd is) en heb een grote liefde voor het geschreven woord. Zo belandde ik ook op mijn 22e in mijn droombaan als redacteur bij Elle. Nu vind ik vloggen interessant. Je volgers willen je zien en horen en echt een gevoel bij je krijgen. Via video is dat tien keer intenser en komt alles dichterbij. Dat vind ik mooi.

Volg LINDA.meiden op Instagram en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van de espadrilles van Yara Michels.

SNACKS | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser