LINDA.meiden MONICA & ANNA

Levi’s geeft cadeau: 2 x 2 setjes denim jacket en skinny jeans

Levi’s geeft cadeau: 2 x 2 setjes denim jacket en skinny jeans

In de LINDA.meiden ‘MONICA & ANNA’ hult influencer Benthe Liem (20) zich van top tot teen in jeans. Haar favoriete jasje én jeans van Levi’s kan jij nu winnen.

| Eline van der Haar

Jeans op jeans is namelijk helemaal de hit van dit seizoen.

Een cadeau voor jou en je vriendin
En het mooie is: je hoeft zelf niet te zoeken naar de perfecte jeans. Die heeft Levi’s gewoon voor jou: de Levi’s 721 Hi Rise skinny jeans. Dit favo item van Benthe geeft Levi’s nu cadeau aan twee meiden én hun beste vriendin. En om ervoor te zorgen dat jullie net zo stralen als Benthe, krijgen jullie ook nog het denim jacket erbij.

Zo doe je mee
Laat onder dit bericht dus vooral even weten naar welke gelegenheid jij en je beste vriendin (of zus of buurvrouw) deze jeans outfit zouden dragen en wie weet mogen jullie dit setje binnenkort komen ophalen.

De nieuwe LINDA.meiden ‘MONICA & ANNA’ gaat helemaal over hokjes en vooroordelen waar we van af moeten. Benieuwd naar de hele fotoshoot van Monica Geuze en Anna Nooshin? Blendle heeft ze hier voor je op een rijtje gezet.

SNACKS | MODE | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE | LINDA.MEIDEN MONICA & ANNA

Foto: LINDA.meiden

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Sofie BuhreSofie Buhre

met deze outfit zouden ik en mijn vriendin gazizah er helemaal top uitzien op het feest wat we samen geven! ik gun het gazizah nog het meeste omdat ze het niet ontzettend breed heeft thuis en daarom denk ik dat het super leuk zou zijn als ik met haar in deze geweldige outfit op ons feest!

Selien TaxSelien Tax

In deze jeans zou ik me op iedere gelegenheid op mijn best voelen! Samen met mijn beste vriendinnetje stelen wij de show zelfs in de supermarkt met deze outfit!

Lauren SmitLauren Smit

Op het moment studeren mijn vriendin Melanie &ik voor een halfjaar in Bali en Thailand. Heerlijk elke dag in jurkjes, korte broekjes en slippers, maar helaas als we weer in het barre en koude Nederland terug zijn, is onze kast zo goed als alleen gevuld met jurkjes en andere zomerkleding... stom! Daarom zou het top zijn als deze jeans outfit op ons ligt te wachten zodat wij in stijl de kou kunnen trotseren zodra we terug zijn!

Anoek SpitsbaardAnoek Spitsbaard

Samen met mijn beste vriendin (die net getrouwd is!) een mooie jeans aan. We zijn beide mama v/e kleuter en dragen meestal comfortabele kleding. Maarre...tijd voor wat nieuws, toch? Bovendien ben ik single, dus tja...een mooie broek kan wel helpen natuurlijk ;-)

Aimée VerhoevenAimée Verhoeven

Ik zou deze jeans outfit naar een picknick met een vriendin aan zee dragen. Gezellig met zn tween in de herfstwind gewoon in nederland. Double denim is zowiso hartstikke IN en als je ook nog samen het zelfde outfit kan dragen is het nog leuker. We hebben ook allebij een Levi's t-shirt dat we er mee zouden kunnen dragen. Ik zie het nu al voor me ^^ we zouden het superleuk vinden om te winnen en dan maken we er een leuke dag van

Anne SteenkampAnne Steenkamp

Whaaa wat een vette set! Mijn beste vriendin Marit en ik zijn afgelopen jaar geslaagd voor het VWO. Superfijn en chill natuurlijk, maar er zat ook een minder leuke kant aan! Want terwijl ik dicht bij onze hometowns in Nijmegen ben gaan studeren, is mijn liefste Marit naar het hoge noorden vertrokken en zit ze hard te knokken voor haar studie Bedrijfskunde in Groningen. Heel trots ben ik op d’r, maar wel jammer dat we elkaar door het zware (en dure!) studentenleven minder vaak zien dan gewenst. Hoe vet zou het dan zijn om bij onze volgende meeting samen te rocken in deze jeans en dit jack. Samen flaneren door de straten van onze lievelingssteden en als echte twins gezellig naar mensen kijken op het terras. Een leuk insta-kiekje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! ;)

Milou van DuijlMilou van Duijl

Mijn beste vriendinnetje en ik zijn ruw uit elkaar getrokken toen we begin dit jaar beiden begonnen met studeren. Zij zit in het hoge noorden, ik zit aan het Scheveningse strand. We zijn nu hele arme studentjes en hebben helemaal geen geld voor een goede jeans en een vet denim jasje. Trouwens, hoe cool zou het zijn als we The Sisterhood of TravellingPants 2.0 worden?!

Eline OuwensEline Ouwens

Mijn beste vriendin en ik zullen deze outfit dragen naar een van onze beruchte borrels na werk. Perfecte outfit om midden in Rotterdam op een terrassie te zitten met een portie ballen en boys

Zoë van RijnZoë van Rijn

deze jeans en spijker jack zijn echt de perfecte kleur!! ik en me beste vriendin zouden het aan doen als we naar een leuk feestje gaan met al onze vrienden of als we weer is in Amsterdam lopen om leuke foto's bij de grachten te maken! het lijkt me echt super tof om dit te winnen ik hou heel erg van spijker broeken en ook van spijker jasjes het geeft je outfit net even wat leukers!

Mare RustigeMare Rustige

Deze set is echt super cool, ik en mijn vriendin Maja zijn super fan van Levi’s. We gaan binnenkort met zijn tweeën naar Frankrijk en het zou heel tof zijn als we dan die leuke setjes kunnen dragen in Frankrijk! Dan ziet iedereen dat we bij elkaar horen. Xx Mare en Maja

Meer LINDA.meiden MONICA &  ANNA

Lees dit ook even

Please update your browser