LINDA.meiden MONICA &  ANNA

De borstoperatie van Linsey mislukte: 'Mijn tepels zitten ter hoogte van mijn oksels'

De borstoperatie van Linsey mislukte: 'Mijn tepels zitten ter hoogte van mijn oksels'

Na een maagoperatie viel Linsey (28) 55 kilo af en sindsdien droomt ze ervan haar borsten te laten vergroten. Na jaren van sparen was het zover. Het ging echter gruwelijk mis.

| Merel Brons

De borstoperatie mislukte.

Lees ook
Fuck hokjes: LINDA.meiden ligt nu in de winkel

Twijfels
Linsey besefte dat de operatie een flinke ingreep zou zijn en ook haar vriend vertelde haar niet zo’n groot fan te zijn van nepborsten. Na flink twijfelen, besloot ze er uiteindelijk toch voor te gaan. Ze verheugde zich er enorm op straks weer met trots een bikini te dragen.

Onderzoek
Na onderzoek te hebben gedaan naar verschillende plastisch chirurgen kwam een kennis met een arts bij Linsey in de buurt. De kennis was positief over de arts, dus dat voelde goed. De operatie werd ingepland.

Na de operatie
De dagen na de operatie had Linsey last van hoge koorts en kreeg morfine tegen de pijn. Tijdens een check-up zag ze dat de protheses onder de borstspier waren uitgezakt en ook haar borsten waren ongelijk. Dit leidde tot een tweede en nog ellendigere ingreep. Op en rondom haar tepels ontstond littekenweefsel en ook het gevoel in sommige delen van haar borsten was verdwenen. De arts vertelde haar dat het tijd nodig had om het eindresultaat goed te kunnen zien en dat hij eventueel nog een keer opnieuw wilde opereren.

Lees ook
Anna en Monica reageren in ‘RTL Late Night’ op commotie zoenshoot

Hersteloperatie
Via de tussenpersoon van haar zorgverzekeraar heeft Linsey een klacht ingediend. De arts zegt dat dit het risico is van een operatie en neemt geen verantwoordelijkheid. De zorgverzekeraar heeft een vergoeding voor een hersteloperatie aangeboden. Zo is Linsey bij een andere kliniek terecht gekomen. De arts daar zegt dat haar borsten nog te redden zijn, dus Linsey houdt moed.

Het hele interview kun je hier (€) lezen op Blendle, én in de nieuwe LINDA.meiden ‘ANNA EN MONICA GEVEN GEEN FUCK OM HOKJES’. Die ligt nu in de winkel. En je kunt hem natuurlijk ook online bestellen.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | INTERVIEW | LINDA.MEIDEN MONICA &  ANNA

Bron: LINDA.meiden | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden MONICA &  ANNA

Lees dit ook even

Please update your browser