Rowan (27) heeft cupmaat 85F: 'Mannen vragen of ze mijn borsten als bijzettafel mogen gebruiken'

Rowan (27) heeft cupmaat 85F: 'Mannen vragen of ze mijn borsten als bijzettafel mogen gebruiken'

Het is echt niet altijd leuk: grote borsten. Rowan vertelt in de nieuwe LINDA.meiden ‘CONFESSIONS’ over de nadelen van haar ‘koeienuiers’.

| Nicole Gabriëls

Zij en nog vijf andere meiden doen hun verhaal.

Lees ook
Janieke (18) sneed zichzelf vanaf haar dertiende: Een redmiddel om zelfmoord uit te stellen

“Zodra ik thuis ben, gaat de beha uit en hangen ze lekker los. ‘Koeienuiers’, zeggen mijn zussen. Ik lach erom, ze zijn ook gigantisch. Zij hebben C en DD, maar na twee bevallingen is er bij één zus niks van over. Die van mij geven een mooi decolleté in een jurkje, maar da’s ook het enige leuke. Ik ben blond en heb grote borsten: de natte droom van veel jongens.”

“Voor mij stapelen de nadelen zich op. Slapen op mijn buik gaat niet. Als ik moet rennen om de trein te halen, zwiepen ze -kadung kadung- in mijn gezicht. Ik wil ook Sylvie Meis-bikini’s kunnen kopen. In deze maat is lingerie er alleen in model oma.”

“Op straat verdraaien mannen hun nek om mijn borsten te zien. Op Instagram krijg ik brutale verzoeken en in de kroeg vragen mannen of ze mijn borsten als bijzettafel mogen gebruiken voor hun bier. Dronken zijn ze het ergst; dan vragen ze of ze hun piemel ertussen mogen stoppen. Ik heb geleerd dat meelachen het beste werkt. Ben ik het snelst van ze af.”

“Ik heb al dertien jaar dezelfde vriend. Hij is een billenman, wat ik hilarisch vind. Het vervelendste is de dagelijkse pijn in mijn nek en rug. Met mijn fysiotherapeut heb ik een borstverkleining besproken. Het wordt vergoed door mijn zorgverzekering, maar de twijfel is groot. Dit is wat de natuur mij heeft gegeven en laten snijden in gezond vlees, vind ik echt heftig.”

Lees het verhaal van vijf andere meiden over hun grote borsten via Blendle (€).

 

NIEUWS | MAGAZINE | LIFESTYLE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.meiden 19 CONFESSIONS | Foto: LINDA.meiden 19 CONFESSIONS / Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Mariska Kortekaas-DolMariska Kortekaas-Dol

Had vroeger 70H, borstverkleining gehad en nooit spijt gekregen. Aan de verkleining zitten meer voordelen dan nadelen. Zowel lichamelijk, geestelijk als praktisch.

Marjan KromkampMarjan Kromkamp

Heb 65 F ook n ramp om bh’s voor te vinden. Pas nooit in strakke jurkjes want die zitten onderaan goed maar puil er boven uit. Coltruien zijn geen gezicht, altijd een ronde of v-hals aan. Als ze echt tot mn navel gaan hangen gaan ze er af. Cupje C lijkt me heerlijk.

Lees dit ook even

Please update your browser