Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden 22 JALOERSE KRENGEN

Arie Boomsma over zijn relatie met Romy: 'In het begin was ik wel jaloers'

Arie Boomsma over zijn relatie met Romy: 'In het begin was ik wel jaloers'

In LINDA.meiden 22 ‘JALOERSE KRENGEN’ vertellen bekende stellen hoe het is als je beroemde lover wordt versierd waar je bij staat. Ook Arie (44) en Romy (27) Boomsma doen hun verhaal.

| Stephanie Kersbergen

Ze zijn zes jaar bij elkaar en hebben samen dochter Bobby (2) en baby Mozes.

Lees ook
Romy Boomsma over waarom borstvoeding in het openbaar geen taboe zou moeten zijn

Flirten

Romy: “Afgelopen week liepen we door de stad, Arie met Bobby op de arm. En dan zijn er vrouwen die gewoon denken dat ze met hem kunnen flirten. Terwijl ik ernáást loop.”
Arie: “Dan geven ze van die blikken, ja.”
Romy: “Of ze drukken mij hun telefoon in de hand van: maak effe een foto. Hallo, je zíét toch dat ik dit kind heb gebaard?”

Vriendelijk

Arie: “Komt omdat ik wagenwijd opensta. Ik groet iedereen, neem tijd voor praatjes.”
Romy: “Ik ben niet zo extreem vriendelijk. Als het me te lang duurt, zeg ik rustig: ‘Kom op Aar, we gaan.’ En wat zij dan verder van me vinden, interesseert me niet.”

Dezelfde code

Arie: “Dat vind ik heel aantrekkelijk, dat ze totaal niet bezig is met de buitenwereld. Sowieso is Room echt een vrouwen-vrouw, mannen durven haar niet snel te benaderen. En misschien maakt onze liefde, die zo vanzelfsprekend is, jaloezie overbodig. Onze telefoons liggen altijd open en bloot op tafel.”
Romy: “We hebben dezelfde code.”

Jaloers

Arie: “In het begin was ik wel jaloers. Ik zat in een onrustige periode: uitgaan, druk, drugs. Daardoor hield zij de boot af. Pas toen ik zag hoe een jongen hartjes op haar Instagram plaatste, dacht ik: ho, wacht even.”
Romy: “Nu hebben we natuurlijk ook onze gedoetjes, maar die hebben vooral te maken met de drukte van een gezinsleven. Die dagelijkse puzzel is moeilijk.”

Sex

Arie: “Soms nemen we ons overdag al voor om ’s avonds sex te hebben.”
Romy: “Dat klinkt suf, maar het werkt wel: na sex hebben we veel minder wrijvingen.”
Arie: “Weet je waar ik jaloers op ben? Borstvoeding. Die band tussen moeder en kind is zo intiem, dat is pas jaloersmakend.”

Kans maken op 1 van de 858 favorieten van Yara Michels? Vul dan hier snel je code in. Lees de andere verhalen van bekende stellen en jaloezie op Blendle (€) of in de nieuwe LINDA.meiden 22 ‘JALOERSE KRENGEN’.

In de LINDA.tv-serie Vaders spreekt Arie met bekende mannen over het vaderschap. In deze aflevering is Jaap Reestema te gast:

NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.MEIDEN 22 JALOERSE KRENGEN

Bron: LINDA.meiden 22 'JALOERSE KRENGEN' | Foto: LINDA.meiden 22 / Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden 22 JALOERSE KRENGEN

Lees dit ook even

Please update your browser