Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden 20 BABY OF BACKPACK

Presentator Kaj Gorgels over zijn verslaafde vader: 'Als familie stonden we machteloos'

Presentator Kaj Gorgels over zijn verslaafde vader: 'Als familie stonden we machteloos'

Presentator Kaj Gorgels (27) vertelt in de nieuwe LINDA.meiden open over zijn overleden vader. Zijn vader was alcoholist en depressief.

| Yara Mureau

“Door de drank verloor hij alles en werd-ie steeds depressiever”, vertelt Kaj.

Lees ook
Zangeres Maan: ‘Ik stap wel altijd in mijn eentje in bed’

Alcoholprobleem
“Op mijn zeventiende overleed mijn vader aan een hersenbloeding. Hij worstelde al zeven jaar met een zwaar alcoholprobleem. Op ons aandringen was hij diverse keren in een kliniek opgenomen, maar het lukte hem niet om van zijn verslaving af te komen. Het is ontzettend pijnlijk om je vader zo te zien afglijden. Tot hij van zijn werk als arts overspannen raakte, was hij altijd een lieve, zorgzame man die alles overhad voor zijn gezin. De eerste tijd na zijn dood dacht ik: misschien had ik meer voor hem kunnen doen als ik wat ouder was geweest. Inmiddels weet ik dat je als familie machteloos staat.”

Sabbatical
“Ik zit heel anders in elkaar dan mijn vader. Ik ben veel impulsiever en doe alleen dingen die ik leuk vind. Hoewel mijn moeder soms haar bedenkingen had bij mijn keuzes, heeft ze me daarin vrijgelaten. Kort na het overlijden van mijn vader heb ik een sabbatical genomen. Van het geld dat ik had geërfd, ben ik met mijn toenmalige vriendin een halfjaar naar Thailand gegaan. Ik heb er superveel lol gehad. Dat werkte als een soort therapie om alle ellende los te laten.”

Lees het interview met Kaj over zijn vader, liefdesverdriet en onenightstands in de nieuwe LINDA.meiden of op Blendle (€).

Dat Kaj niet alleen een grappenmaker, maar ook heel zorgzaam is, bewijst hij maar weer in deze video. Meer video’s? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | ALLES OVER LINDA. | LINDA.MEIDEN 20 BABY OF BACKPACK

Bron: LINDA.meiden | Foto: Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden 20 BABY OF BACKPACK

Lees dit ook even

Please update your browser