Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Dit is het liedje van Maan en Tony Junior: 'Ik ga dan gek dansen, en daar wordt hij blij van'

In onze YouTube-serie ‘Mag ik je nummer?’ vragen we artiesten naar hun favoriete liedjes. Zo wilden we van zangeres Maan weten of ze een speciaal liedje heeft met vriendje Tony Junior.

| Marloes van Wijnen

En dat heeft ze, al is het misschien niet het eerste liedje dat je verwacht.

Gek dansen

“Enamorada, van Belle Pérez”, verklapt Maan. “Daar was ik vroeger heel erg fan van. Dat is lekkere Spaanse muziek.” Zelf vraagt ze zich eigenlijk ook af hoe dat nummer er als ‘hun liedje’ is ingeslopen. “Ik weet het niet precies, maar ik heb dat ooit opgezet en gezegd dat ik daar heel blij van word. Dan ga ik altijd gek dansen in de woonkamer, en daar wordt hij dan weer heel blij van.”

Lees ook
Die meid kan ook alles: Maan zingt opera in ‘De Beste Zangers’

De nummers van Maan

Benieuwd welk nummer Maan aan vroeger doet denken, naar welke muziek ze luistert als ze een ochtendhumeur heeft of als ze ’s ochtends onder de douche staat? Bekijk dan de video boven dit artikel. En wat betreft die laatste twee vragen: ze heeft nog wel een aantal goeie tips voor mensen die – net als zij – graag rustig opstaan en zen aan hun dag willen beginnen.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: YouTube, LINDA.meiden | Foto: LINDA.meiden 20, Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser