Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Leuke dingen doen: tips van Chloe Leenheer

Leuke dingen doen: tips van Chloe Leenheer

Het is zomer, en of je nu vakantie hebt of niet, het is altijd een goed idee om leuke dingen te doen. Zoals zwemmen met een zeemeerminnen-vin of slapen in het huis van een jazz artiest. De beste tips van fotografe en actrice Chloe Leenheer.

| Chloe Leenheer

Wake up in Jazz…
Hotel Rotterdam is geen ‘echt’ hotel maar een te gek concept. Je kunt er dus niet slapen maar Hotel Rotterdam koppelt bezoekers van Rotterdamse evenementen en festivals aan de artiesten op de line-up. Je slaapt dus in de studio of het huis van een artiest op het festival.Spannend: het is namelijk altijd een verrassing bij wie je logeert. Benieuwd? Neem een kijkje op de site voor de eerstvolgende edities. Via wakeupinit.com kun je opgeven.

Zeemeermin voor een dag
Was het vroeger altijd al jouw wens om een zeemeermin te zijn? Dat kan nu. Voor een dag leer je bij Kitty Mermaid zwemmen met een monovin, langer onder water te blijven en ga je ook het water in met een ‘echte’ zeemeerminnenstaart. Mocht je het fantastisch vinden dan kan je je ook aanmelden voor de Kitty Mermaid Academy.

Workshop Action Painting
Verf + een schildersdoek en gooi je emoties maar op het canvas. Daar gaat het namelijk om bij Action Painting. Niet denken maar doen. Lucht sowieso op. Neem een kijkje op: Workshop Action Painting

Chloe Leenheer (25) is Fotografe en actrice. Speelde in de tv-serie Zusjes en is op dit moment te zien in de theatervoorstelling War Horse. Check: chloechante.blogspot.com of volg Chloe via Instagram.

SNACKS | LINDA.MEIDEN

Foto: Chloe Leenheer, Emma Waslander

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser