Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Wie biedt: top kledingstukken van Famke Louise en Lizzy van der Ligt nu onder de hamer

Wie biedt: top kledingstukken van Famke Louise en Lizzy van der Ligt nu onder de hamer

Er liggen nieuwe kledingstukken van je favoriete influencers klaar om geveild te worden. Het geld dat we met deze veiling ophalen gaat naar de LINDA.foundation.

| Eline van der Haar

Dubbel winnen dus: jij hebt een tof item in je kledingkast hangen en de LINDA.foundation kan weer een arm gezin helpen.

Check hier de gehele veiling

Famke Louise

Zeg nou zelf: een paar prachtige hakken zijn áltijd welkom in je garderobe. Famke Louise stelt daarom een paar van Steve Madden beschikbaar. Wie weet loop jij binnenkort op deze parels door de stad.

Jamie-Li

Kijk even naar deze schitterende (ja, letterlijk) jurk van Jamie-Li. Als je wil opvallen op het volgende feestje, dan is dit dé jurk. Want los van een hoop pailletten heeft deze jurk ook nog eens een open rug.

Nicole Huisman

Waarom één item beschikbaar stellen, als je ook een hele set mag doneren aan deze veiling? Inderdaad, dat dacht Nicole Huisman ook. Deze te gekke off-shoulder jurk van Zadig & Voltaire is een parel van de bovenste plank, maar is pas écht compleet met een zwarte cap.

Lizzy van der Ligt

Lizzy stelt deze te gekke ‘YUKSTAR’ jurk beschikbaar. De jurk is de perfecte outfit om de hele nacht in te dansen, om te flaneren door de straten of om de show te stelen tijdens een diner.

Wat doet de LINDA.foundation?

De LINDA.foundation steunt kinderen die opgroeien in armoede. Die nooit een nieuwe jas krijgen. Geen cadeautje voor Sinterklaas. Geen traktatie op school als ze jarig zijn. De LINDA.foundation bezorgt deze gezinnen in november een doos vol cadeaubonnen van o.a. C&A, HEMA en Albert Heijn, zodat er even onbezorgd kan worden genoten van zaken die voor anderen heel normaal zijn.

SNACKS | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE | ALLES OVER LINDA.

Foto: Studio Room

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser