Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

DJ Julian Jordan en vriendin Sarah over naaktfilmpjes én zijn versier-moves in gloednieuwe HIJ/ZIJ-video

In de nieuwste HIJ/ZIJ-video van het LINDA.meiden YouTube-kanaal beantwoorden deze keer dj Julian Jordan en zijn vriendin Sarah moeilijke vragen die van alles openbaren over hun relatie.

| Helen Vis

Wie krijgt bijvoorbeeld de meest sexy DM’s?

Hij of zij?

Daar is Sarah duidelijk over: “Hij krijgt alleen maar naaktfoto’s en filmpjes”. En er komen meer (tikkeltje ongemakkelijke) snoeiharde stellingen voorbij: de vraag wie het snelst een verjaardag vergeet bijvoorbeeld. “Ik stond ’s avonds in de badkamer en ik dacht: huh? Er ís iets dat ik ben vergeten…” Wie van de twee dat zei én wat het koppel op de andere vragen beantwoordt, zie je in de video bovenaan dit artikel. Snel kijken.

Heb je nog geen wilde ADE-plannen? We hebben een tip voor je: Julians feest zaterdag op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Abonneren

Meer van dit soort video’s bekijken? Abonneer je nú op het LINDA.meiden YouTube-kanaal.

Lees ook
Julia (22) wist niet dat ze zwanger was en beviel op de wc, zo gaat het een jaar later met haar

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: LINDA.meiden | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser