Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Gigi Hadid en Kendall Jenner waren (nógal onherkenbaar) in de Efteling vandaag

Gigi Hadid en Kendall Jenner waren (nógal onherkenbaar) in de Efteling vandaag

Shit, we hebben ze jammer genoeg gemist. De complete familie Hadid én Kendall Jenner streken vandaag in het pittoreske Kaatsheuvel neer, voor een ouderwets dagje Efteling. 

| Ashley Doogan

Heel eerlijk: we zouden ze niet eens herkend hebben.

‘Hadid-nichtjes’ in de Efteling

Wat zijn ze toch lekker normaal gebleven, hè? Gigi en zus Bella, broer Anwar en moeder Yolanda Hadid waren vanmiddag op familie-uitje in de Efteling. Ook topmodel en tevens collega Kendall Jenner was van de partij. Én Gigi’s twee Nederlandse nichtjes: Jo-Ann van den Herik, óók al model (wat zit er in hun genen?!), en Lizzy van den Herik. Die laatste twee komen uit Kaatsheuvel, wat ook gelijk verklaart hoe de familie in de Nederlandse versie van klein-Disneyland is beland.

Onherkenbaar

Enfin, de hele club was vandaag dus in de Efteling en als je ze niet hebt herkend, dan vinden wij dat niet zo gek. Want ze waren erg bijzonder uitgedost. Als, eh, Power Rangers, of zijn het de Ridders van Raveleijn? En daarna hadden de modellen ook nog even tijd om van het Nederlandse landschap te genieten:

SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | OPMERKELIJK

Bron: LINDA.nieuws | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser