LINDA.meiden

Gevalletje #TheDress: is deze sneaker grijs met blauw of roze met wit?

Gevalletje #TheDress: is deze sneaker grijs met blauw of roze met wit?

Het is inmiddels zo’n twee jaar geleden, maar nog steeds zijn we er niet uit: is deze jurk nou goud met wit, of zwart met blauw? Nou, we hebben nóg zo’n geval voor jullie.

| Marloes van Wijnen

Want ook deze sneaker houdt de gemoederen bezig.

Lees ook
Deze jurk is trending topic, maar… is hij wit of zwart?

Grijs met blauw of roze met wit?
De Britse Nicole Coulhard plaatste een foto van een sneaker in de Britse Facebookgroep Girlsmouth, waarna er een soortgelijke discussie ontstond. Is de sneaker nou grijs met blauw of roze met wit? ‘Ik zie roze met wit, maar mijn vriendin ziet grijs met blauw. Wat zien jullie? Zeg me alsjeblieft dat het roze met wit is’, schreef Nicole bij de foto.

Meningen verdeeld
Duizenden meiden reageerden op het bericht. Uit de reacties blijkt dat de meningen erg verdeeld zijn. Wij deden hier op de redactie ook een rondje: van de tien redacteuren zag alleen eindredacteur Lisa roze met wit.

Tóch roze met wit
Met negen tegen één zou je de conclusie kunnen trekken dat de sneaker dan toch écht grijs met blauw is. Dachten wij in eerste instantie ook, maar na een kort pleidooi van kamp roze-wit zijn we toch overtuigd van het tegendeel. “Als je op de site van Vans door alle kleuren van dit model scrollt, kom je er geen een tegen met een blauwe zool. Volgens mij bestaat die niet. Dus moet het wel een roze met witte zijn.”

Deze dus:

vans roze met wit

SNACKS | MODE | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE

Bron: Metro | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser