LINDA.meiden

Fanatieke fans Harry Styles kamperen al twee dagen in de rij voor concert

Fanatieke fans Harry Styles kamperen al twee dagen in de rij voor concert

De Britse popster Harry Styles (23) treedt vanavond op in de AFAS Live. Sommige fans liggen al twee dagen in de rij voor zijn concert.

| Jules de Keiser

Ze proberen onderkoeling te voorkomen met slaapzakken en warmtedekens.

Lees ook
‘Nipple’-shirts en tranen: heerlijke ‘Carpool Karaoke’ met Harry Styles

Aluminium reddingsdekens 
Op de Arena Boulevard worden de rijen steeds langer. Maandag meldden de eerste Styles-idolen zich al om te bivakkeren met slaapmatjes, aluminium reddingsdekens en in dikke pyjama’s. De trouwe fans zijn niet onopgemerkt gebleven. Qmusic-dj Mattie Valk bracht de wachtende meiden warme chocolademelk, Radio 538 was in alle vroegte aanwezig om een warming-up te organiseren voor de verkleumde fans.

Georganiseerd samenlevinkje 
De échte fans die er al sinds maandag liggen kunnen zeker zijn van een goede plek. Via gekleurde bandjes wordt de volgorde van binnenkomst bepaald. De kaartjes voor het concert van Harry Styles gingen in mei de verkoop en waren binnen tien minuten uitverkocht.

Solo 
Vorig jaar ging de immens populaire Britse jongensband One Direction uit elkaar. Inmiddels hebben alle leden een succesvolle solocarrière. Harry Styles bracht in mei dit jaar zijn eerste album Harry Styles uit en het nummer Sign of the Times was een enorme hit.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | MUZIEK

Bron: AT5 | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser