Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Zangeres Famke Louise heeft (bijna) alle video's van haar Youtube-kanaal verwijderd

Zangeres Famke Louise heeft (bijna) alle video's van haar Youtube-kanaal verwijderd

Famke Louise staat onder andere bekend om haar YouTube-kanaal waar ze haar goedbekeken vlogs deelde. Via een Instagram-story kondigde de zangeres aan deze vlogs te verwijderen.

| Helen Vis

Ook de Instagram-story werd na deze post weer verwijderd.

Verdwenen vlogs

Via het YouTube-kanaal van Famke Louise konden haar 323.000 abonnees haar vlogs bekijken waarin ze haar leven vastlegde. Op dit moment kunnen de kijkers alleen nog haar negen videoclips bekijken met onder meer haar eerste hit: ‘Op Me Monnie’, die inmiddels al meer dan 11 miljoen keer is bekeken. Van de video’s die ze nog heeft staan op haar YouTube-kanaal, is (helaas) niet één vlog meer zichtbaar. Famke zegt in -de inmiddels verwijderde Instagram-story dat ze zich schaamt voor die vlogs: “Ik keek net al die video’s terug van mezelf, en ik snap niet waarom niemand die fucking vlogcamera uit mijn fucking handen heeft geslagen. Dus ik heb besloten dat ik al mijn video’s ga verwijderen.” Waarvan akte.

Lees ook
Famke Louise zegt sorry voor gelekt nummer ‘dat nooit de studio had mogen verlaten’

SNACKS | LINDA.MEIDEN

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser