Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.meiden

Famke Louise kiest voor zichzelf en breekt met managers Bizzey en JayJay

Famke Louise kiest voor zichzelf en breekt met managers Bizzey en JayJay

De veelbesproken documentaireserie van zangeres Famke Louise (19) is sinds gisteren te zien op Videoland. Daarin komt onder andere naar voren dat zij de samenwerking met haar managers Bizzey en JayJay Boske heeft stopgezet.

| Helen Vis

Ook zij hebben gereageerd op de breuk met de YouTuber.

Onverwacht

Dit is te zien in de documentaire over de hitsensatie, wiens liedjes miljoenen views hebben. De breuk komt onverwacht voor Bizzey. Hij vertelt in de documentaire onder andere: “Ik ben te streng geweest. Famke heeft me opgebeld om te zeggen dat ze ermee wil stoppen, dat ze het contract wil verscheuren… ik had het gevoel dat ze ongelukkig was.” De 19-jarige Famke Louise wil nu haar eigen keuzes maken, zonder beïnvloed te worden door anderen. “Ik kies voor mezelf”, aldus de zangeres.

Ondersteunen

Ook JayJay heeft gereageerd: “Ze had wel aangegeven dat ze het moeilijk had met dingen, maar niet dat het aan ons lag of aan wat wij deden.” Famke werd eind vorig jaar plots zo populair dat Bizzey en JayJay besloten de zangeres te ondersteunen. Zij hielpen toen Pearl, die eerder al het management van Famke Louise voor haar rekening nam.

De documentaire is te zien via Videoland.

Lees ook
Eerste exclusieve beelden Famke Louise-docu: ‘Ik ben bang geworden’

SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: Videoland | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.meiden

Lees dit ook even

Please update your browser