Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.154 HAIR

Scheer je weg: LINDA. 154 'HAIR' ligt vanaf woensdag in de winkel

Scheer je weg: LINDA. 154 'HAIR' ligt vanaf woensdag in de winkel

Een ‘bad hairday’: iedereen kent het. Maar wat nou als je elke dag je haar moet temmen? De nieuwe LINDA. geeft je een inkijkje in deze haat-liefderelatie.

| Charlotte Sun

Het blad ligt woensdag 17 mei ligt in de schappen, maar dinsdag 16 mei al bij abonnees op de mat. Leuk extraatje: deze maand maak je kans op een haar make-over plús een jaar gratis Botanicals-producten. Lees hier hoe je (gemakkelijk en snel) meedoet.

Lees ook
Als je haar maar goed zit: Leco van Zadelhoff geeft tips voor een steengoede coupe

Gevarendriehoek
Linda de Mol heeft zelf vooral moeite met het ‘andere harige gebied’: ‘Sorry dat ik het zo zeg, maar die KUTbikinilijn is wel een gedoetje. Vanaf het moment dat de normale schaamhaargroei ineens werd afgeserveerd als ‘grote gevarendriehoek’, begon het gesodemieter met wat we met die zone moesten.’

Een lijf vol tatoeages
Model Kim Feenstra (31) zou het liefst net als acteur Eric Corton (48) haar hele lijf vol willen laten zetten met tatoeages. Eric: ‘Ik was zeventien toen ik mijn eerste liet zetten. Daarna is het een beetje uit de hand gelopen.’ Verder vertelt Kim over haar jeugd: ‘Als de koelkast vier dagen leeg is, kun je je ook in Nederland best arm voelen.’

In dit nummer
Zes vrouwen vertellen over hun dramatische kapsels, terwijl zes anderen hun haar wel oneindig zouden willen laten groeien: ‘Afknippen voelt als verminking.’ Daarnaast toont dj en presentatrice Eva Cleven (30) in de fotoreportage van negen bladzijdes trots haar prachtige krullen: ‘Ik zie mijn haar als de energie die uit mij komt en die ik bij me draag.’

De nieuwe LINDA. 154 ‘HAIR ligt vanaf woensdag 17 mei in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

Lees ook
Heb je even? Dit is er allemaal te doen op LINDA.festival

Een dag samen met je vriendinnen lachen, proeven en shoppen? Kom naar het LINDA.festival op 10 & 11 juni. Bekijk het programma en koop tickets hier. Pssst… Linda komt ook.

NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA. | LINDA.154 HAIR

Bron: LINDA. 154 'HAIR' | Foto: Blommers/Schumm / Wendelien Daan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Jorinde Moll, al die mensen die voor de rijken in Dubai werken, ja, dat is slavernij. Zij hebben wél geldzorgen en misschien ook wel een ziek kind. Zij komen hier niet uit omdat mensen als jij het normaal vinden dat zij zoveel werken voor weinig geld en zelfs denken dat jullie ze daar een plezier mee doen. Totaal wereldvreemd mens.

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Jorinde Moll doet wel erg dramatisch ovee de diabetes van haar jongste dochter. Het lijkt wel of het zorgen voor en controleren van haar jongste een verslaving is. Laat los! Ga een leven leiden. Stop met dramatiseren.

Yolanda DYolanda D

Als werkende moeder van een (inmiddels) puberzoon met diabetes heb ik me enorm gestoord aan het relaas van Jorinde Mol. Het is echt allemaal niet zo dramatisch als zij het doet voorkomen.Onze zoon heeft van jongs af aan altijd gedaan wat iedereen deed: Hij sport, gaat naar school, feestjes en op kamp. We gaan uit eten, met ijs toe, zonder elke hap te wegen en zonder hele nachten bij te hoeven spuiten. Ja er zijn risico's op complicaties op de langere termijnmaar niemand heeft garanties in het leven maar het lijkt me voor moeder nog kinderen wenselijk om diabetes zo je hele leven te laten bepalen.

Yolanda DYolanda D

*noch* kinderen ;-)

Meer LINDA.154 HAIR

Lees dit ook even

Please update your browser