LINDA. 158 DE LEUKSTE KNAPPERDS

LINDA.158 'DE LEUKSTE KNAPPERDS' ligt vanaf woensdag in de winkel

LINDA.158 'DE LEUKSTE KNAPPERDS' ligt vanaf woensdag in de winkel

In LINDA.158 ‘DE LEUKSTE KNAPPERDS’ vertellen de mooiste mannen uit Nederland over vroeger, oud worden en fit blijven.

| Yara Mureau

Barry Atsma vraagt zich af: “Ben ik nog wel aantrekkelijk met al die kraaienpootjes?”

Lees ook
Dit vinden de tien leukste knapperds van Nederland het mooist aan vrouwen

Die éne bekende Nederlander
In haar editorial schrijft Linda dat ze laatst een gesprek had met haar vriendinnen over deze vraag: “Met welke bekende Nederlandse man zou je het prima kunnen?” Haar vriendinnen noemden Clarence Seedorf, Barry Atsma, Waldemar Tornstra en John van de Heuvel. Linda kon er ééntje opnoemen, maar no way dat ze het toegeeft als we het zouden raden.

Niets te verliezen
Mr. Probz (33) en Marianne Zwagerman (48) raakten allebei alles kwijt en werden daar stikgelukkig van. Na de fotoshoot op het racecircuit vertelden ze elkaar over eenzaamheid, gelukkig zijn en relaties. Mr. Probz: “Mijn vriendin was de eerste vrouw met wie ik echt kon praten. Ik hoorde haar stem en wist dat ze goed was.”

Ook in dit nummer
Patty Brard is open over haar pijn in Nederland en haar vertrek naar Ibiza. Saskia Noort vertelt over alle soorten mannen en de problemen daaromheen. Ellen ten Damme wordt vijftig. En ook in LINDA.158: zes verhalen van vrouwen die hetzelfde leven én uiterlijk als Kim Kardashian willen.

NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA. | LINDA. 158 DE LEUKSTE KNAPPERDS

Bron: LINDA.158 | Foto: LINDA.158

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

esther rabelinkesther rabelink

Waarom staat Eric Corton niet bij de leukste knapperds?

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Ik ben als hoogopgeleide vrouw inmiddels behoorlijk gefrustreerd dat de zgn vrouwelijke eigenschappen niet gewaardeerd worden in onze maatschappij. Ik ben een kei in mijn werk, maar als PA ben ik er ook een kei in niet gezien te worden. En mijn beroepsgroep is enorm ondergewaardeerd. Dus waar ik me herken in het stuk van Saskia Noort, houdt dat op zodra het gaat om financieel zelfstandig te zijn, want dat is behoorlijk lastig in mijn beroepsgroep. En dat is echt enorm frustrerend. Waar keert het tij zich???? Wanneer worden deze eigenschappen (zorgen dat een ander kan excelleren, zien wat nodig is, improviseren, zorgen voor, etc,) ook eens in salaris gewaardeerd? Zolang dat niet het geval is, blijf ik mezelf voor mijn kop slaan dat ik zo goed ben in mijn werk (en dat ik daarnaast ook nog een hbo-opgeleide psycholoog ben, ook al zo'n vak waar vooral vrouwen goed in zijn en wat dus niet in geld gewaardeerd wordt) en dat ik niet gewoon voor een studie economie heb gekozen destijds. Gewoon puur om financieel echt zelfstandig te kunnen zijn.

Marianne Amersfoort-GerritsenMarianne Amersfoort-Gerritsen

Wat een slecht stuk van Saskia Noort over mannen. Zure vrouwen die vooral zichzelf niet de schuld willen geven, bah. Sire slaat de plank helemaal niet mis met hun campagne over jongens. Jongens moeten zich als jongen kunnen gedragen. Niet als halve meisjes, want daar krijg je die mannen van waar die vrouwen zo over klagen.

Saskia den OudenSaskia den Ouden

Het lijkt wel of Saskia Noort bij mij en mijn single vriendinnen aan tafel heeft gezeten. Van Atot Z (helaas) zo ongelooflijk herkenbaar! Een van de beste artikelen van LINDA. ooit!

Meer LINDA. 158 DE LEUKSTE KNAPPERDS

Lees dit ook even

Please update your browser