Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.man

Johnny de Mol gezicht van nieuwe LINDA.man (en dán ligt-ie in de winkel)

Johnny de Mol gezicht van nieuwe LINDA.man (en dán ligt-ie in de winkel)

In navolging van de eerste LINDA.man, de mannenvariant van LINDA. die vorig jaar eenmalig uitkwam, volgt dit jaar een tweede nummer met niemand minder dan Johnny de Mol als hoofdredacteur.

| Justine Wouterson

De presentator neemt het stokje over van acteur Waldemar Torenstra, die verantwoordelijk was voor de inhoud van het eerste blad.

Lees ook
Waldemar gasthoofdredacteur eerste editie LINDA.man

Verrassing!
Johnny verklapte het nieuws gisteravond in de uitzending van RTL Late Night (RTL4). Hij maakte nog niet bekend wanneer zijn editie van LINDA.man uitkomt, maar daar hebben wij gelukkig meer nieuws over. Vanaf 7 november – liefhebbers moeten dus nog even geduld hebben – ligt het magazine in de schappen.

Personality magazines
LINDA.man is het eerste blad à la LINDA. dat uitgeverij Mood for Magazines uitgeeft puur voor mannen. Wel verschenen eerder al personality magazines als de GULLIT. met Ruud Gullit, MATTHIJS. met Matthijs van Nieuwkerk en DINAND. met Dinand Woesthoff.

L’HOMO. de wereld over
Ook verschijnt jaarlijks de L’HOMO., waarvan de cover van de afgelopen editie gesierd werd door presentatoren Tim Hofman en Jan Versteegh. De daarop zoenende hetero’s gingen met hun ‘hete’ shoot de hele wereld over (mede door de enorme photoshopmisser).

NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | LINDA.MAN | ALLES OVER LINDA.

Bron: RTL Late Night | Foto: LINDA. 123 - Wendelien Daan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.man

Lees dit ook even

Please update your browser