Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.man

Live: gasthoofdredacteur Johnny de Mol onthult 'zijn' LINDA.man

Live: gasthoofdredacteur Johnny de Mol onthult 'zijn' LINDA.man

De nieuwe LINDA.man – met gasthoofdredacteur Johnny de Mol (38) – staat in het teken van familie. Linda de Mol overhandigt het eerste exemplaar en wij zijn er live bij.

| Eline van der Haar

Kijk hieronder naar de livestream en mis niks van dit feestelijke moment.

De naakte waarheid
Johnny: “Ik heb meteen ja gezegd toen ik werd gevraagd om eenmalig een tijdschrift te maken waarin ik meer van mezelf blootgeef dan ik normaal zou doen, maar wat mij ook de mogelijk biedt om te laten zien wat je maatschappelijk kan betekenen voor de samenleving.”

Lange lijst bekende namen
Johnny interviewt zakenvrouw Nikkie Plessen, een reportage van bekende vaders & zonen (met o.a. John & Johnny de Mol en Matthijs & Kees van Nieuwkerk), het familiedrama versus de persoonlijke successen van Fajah Lourens, Pierre van Hooijdonk in de nieuwste mannenkleding, Katja Schuurman over haar macho kant, de zes belangrijkste vrouwen uit Johnny’s leven en columns van Jesse Klaver en Ali B.

De nieuwe LINDA.man – met gasthoofdredacteur Johnny de Mol – ligt vanaf woensdag 15 november in de winkel. Psssst: online bestel je ‘m hier.

NIEUWS | LINDA.MAN | ALLES OVER LINDA.

Foto: Kevin Verkruijssen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.man

Lees dit ook even

Please update your browser