Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.man

Beaus zonen in LINDA.man over hun vader: 'Hij ruimt wel op, maar is vooral aan het aansturen'

Beau van Erven Dorens is de baas in huis, kan niet tegen telefoons en is meestal relaxed. De vier zonen van Beau vertellen in de nieuwe LINDA.man open over wat voor type vader Beau is. 

| Laura van der Molen

“Beau ruimt ook wel op, maar hij is toch vooral de rest aan het aansturen; hij vertelt ons wanneer we moeten opruimen”, vertelt Tijn bijvoorbeeld.

Relaxed

De nieuwe hoofdredacteur van LINDA.man Beau heeft vier zonen: de tweeling Bram en Tijn (17), Bobbie (15) en Jan Arie (13). De jongens vinden hun vader over het algemeen rustig. Tijn: “Hij is relaxed, behalve als het om dingen gaat die slecht voor ons zijn. Laat naar bed gaan, ons huiswerk laten schieten omdat we te veel gamen.” Daar is de rest het mee eens. Beau kan zich ook opwinden over telefoons, want volgens Jan Arie “is papa niet echt voor de telefoon. Hij heeft liever dat we boeken lezen.”

Overstap naar RTL

Toch kan hun vader op sommige momenten meer gestrest zijn. Bobbie: “Ik merkte dat hij het lastig had in de periode dat hij van SBS naar RTL ging.” Volgens Bram heeft het er ook mee te maken dat de jongens ouder worden en het beter doorhebben. Bram: “Maar hij probeert werk en privé zo veel mogelijk te scheiden.” In het interview vertellen Beau’s zonen niet alleen over Beau als vader, maar ook over hoe ze denken over beroemd worden en zijn ze open over de ziekteperiode van hun moeder.

Lees ook
Over slippertjes en drugsgebruik: 9 x brutale vragen aan gasthoofdredacteur Beau van Erven Dorens

beau's zonen

Lees het hele interview via Blendle (€). Of nog beter: koop de nieuwe LINDA.man, die ligt vanaf nu in de winkel, maar je kunt ‘m ook hier bestellen.

VIDEO'S | NIEUWS | MODE | BEKEND | LINDA.TV | LINDA.MAN | BACKSTAGEVIDEO

Bron: LINDA.man | Foto: Paul Bellaart

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.man

Lees dit ook even

Please update your browser