Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

LINDA.foundation bezorgt vierduizend gezinnen een zorgeloze decembermaand

LINDA.foundation bezorgt vierduizend gezinnen een zorgeloze decembermaand

De laatste en misschien wel gezelligste maand van het jaar nadert. Ook dit jaar bezorgt de LINDA.foundation weer ruim vierduizend gezinnen die in armoede leven een fijne decembermaand.

| Tim van Rodijnen

Zij ontvangen een feestelijk cadeaupakket, ingepakt door vrijwilligers.

Pretpakket

In dat pretpakket zitten waardebonnen van Albert Heijn, C&A, Intertoys en HEMA en een heerlijke chocoladeletter van Verkade. De waardebonnen zijn samen goed voor zo’n zeshonderd euro. Genoeg om lekker eten, leuke kleren of fijn speelgoed te kopen.

Vrijwilligers

Vrijwilligers hebben de pakketten gevuld met al dat leuks. Dat deden ze in een ruimte van PostNL. De vrijwilligers bestonden uit medewerkers van De Hypotheker, Nationale Nederlanden, castleden van The Liong King, Miss Beauty of the Netherlands en een aantal ‘vaste vriendinnen’ van de LINDA.foundation. Zij hebben maar liefst vierduizend pakketten gevuld. Waarvoor vierduizendmaal dank.

Lees ook
The Lion King viert tweede verjaardag en trakeert LINDA.foundation

Onbezorgde decembermaand

Met de waardebonnen hoopt de LINDA.foundation gezinnen met kinderen die in armoede leven een onbezorgde decembermaand te geven. Het is een steuntje in de rug waardoor ouders de leukste cadeautjes voor hun kinderen kunnen kopen en een opperbest kerstmaal op tafel kunnen toveren.

NIEUWS | BEKEND | LINDA.FOUNDATION | ALLES OVER LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser