Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Verkoop je speelgoed tijdens Koningsdag op een kleed van LINDA.foundation

Nog een maand en dan is het weer Koningsdag. Dé tijd voor kinderen om hun speelgoed te verkopen op vrijmarkten, maar wat nou als je opgroeit in armoede en geen speelgoed hebt?

| Eline van der Haar

Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor deze kinderen vraagt LINDA.foundation extra aandacht tijdens Koningsdag.

Lees ook
Wauw: deze club fantastische vrouwen doneert € 13.600 aan LINDA.foundation

Krachtige boodschap op een kleed

In navolging van vorig jaar verkoopt de LINDA.foundation ook dit jaar weer zwarte kleden met opdruk. ‘Eén op de negen kinderen in Nederland heeft geen speelgoed om te verkopen op Koningsdag’, staat op een derde van het kleed. De bedoeling is dat hierop (uiteraard) geen speelgoed gelegd wordt.

‘Wie maakt me los?’

Het overige gedeelte van het kleed is bedoeld voor de verkoop van je spullen. Want naast dat je aandacht vraagt voor de LINDA.foundation, mag je natuurlijk ook speelgoed verkopen. De opbrengst van je verkoop hoef je niet te doneren aan de LINDA.foundation (dit mag natuurlijk wel). Wij zijn al enorm blij dat je op deze manier samen met ons aandacht vraagt voor het feit dat 1 op de 9 kinderen in Nederland in armoede opgroeit.

Je kunt het kleed hier bestellen. 

kleed LINDA.foundation

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.FOUNDATION | ALLES OVER LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser