Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Nieuwe schoenen nodig? Schaf op 13 april een paar aan en steun LINDA.foundation

Nieuwe schoenen nodig? Schaf op 13 april een paar aan en steun LINDA.foundation

Laten we wel wezen: nieuwe schoenen zijn áltijd welkom, toch? Mocht de zon nog niet genoeg reden zijn om weer te gaan shoppen, dan hebben wij nog een verantwoorde reden voor je.

| Eline van der Haar

Als je op vrijdag 13 april (morgen dus) schoenen koopt bij Van Arendonk, dan steun je daarmee de LINDA.foundation.

Lees ook
Waarom jij je nú moet aanmelden voor het LINDA.foundation-team voor de Dam tot Damloop

Hoe dat zo?

Tijdens het vijftigjarig bestaan van de schoenenwinkelketen konden klanten een prijs winnen: samen met je vriendinnen een schoenenzaak runnen voor één dag. De winst van deze dag wordt volledig gedoneerd aan onze eigen foundation en ja: die dag is nu aangebroken.

Jij blij, kinderen blij

De winkel in Eindhoven wordt morgen van 13.00 uur tot 21.00 uur gerund door de vriendinnen Shirley, Ilse en Mariska. Zij hopen natuurlijk zo veel mogelijk schoenen te verkopen, zodat ze daarmee heel veel kinderen blij kunnen maken.

Shop in de winkel of online

Mooie reden om een paar nieuwe stappers aan te schaffen, toch? Mocht je nou niet in de buurt van Eindhoven wonen of werken, dan kun je ook via de webshop bestellen. Ook daarvan gaat die dag de winst naar de LINDA.foundation.

SNACKS | LINDA.FOUNDATION | LIFESTYLE

Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser