Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Maak je kersttafel compleet met deze speciale set servetten

Met Kerstmis kleden we alles práchtig aan: van de boom tot je eigen outfit en van prachtig versierde cadeaus tot de kersttafel. Dit jaar horen op die tafel deze feestelijke servetten.

| Eline van der Haar

Niet alleen omdat ze gewoon té leuk zijn, maar ook omdat je hiermee het goede doel steunt.

Een warm thuis tijdens de feestdagen

Rivièra Maison ontwierp deze feestelijke set speciaal voor onze LINDA.foundation. Bij dit interieurmerk draait alles om het ultieme thuisgevoel; het creëren van een fijn en warm ‘thuis’ waar families bij elkaar zijn om gezamenlijk Sinterklaas te vieren en een paar weken later rond een prachtige kerstboom zitten.

Het geld komt goed terecht

Het allermooiste is: de totale winst per verkochte set wordt gedoneerd aan de foundation. Daarmee draagt Rivièra Maison tijdens de feestdagen bij aan onbezorgde momenten voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. De gezinnen die door de LINDA.foundation worden geholpen hebben niet de mogelijkheden en middelen om zelf schoentjes te vullen of een kerstboom op te tuigen.

Deze BN’ers trappen de actie af

Woensdag werden de servetten gepresenteerd tijdens een speciaal en vervroegd kerstontbijt op de redactie van LINDA.magazine. Onder anderen Pauline Wingelaar, Carolien Spoor en Xelly Cabau van Kasbergen genoten van dat heerlijke ontbijt.

BESTEL HIER DE SERVETTEN

VIDEO'S | SNACKS | WONEN | LINDA.FOUNDATION | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | ALLES OVER LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser