Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

LINDA.foundation is het nieuwe goede doel van de NN Marathon Rotterdam 2019

LINDA.foundation is het nieuwe goede doel van de NN Marathon Rotterdam 2019

LINDA.foundation is het nieuwe goede doel van de NN Marathon Rotterdam, die plaatsvindt in het weekend van 6 en 7 april 2019.

| Tim van Rodijnen

Naast de klassieke marathon van 42 kilometer, kunnen mensen ook andere afstanden lopen.

‘You’ll never walk alone!’

De Rotterdamse marathon biedt veel dingen die Rotterdam laten stralen. De deelnemers lopen over de iconische Erasmusbrug, de beroemde Coolsingel en het magische Kralingen. En als dat nog niet genoeg is, is er nog iets om je over te halen om mee te doen: Lee Towers zingt de deelnemers vanaf een hoogwerker toe met ‘You’ll never walk alone’. En wie wil dát nou niet? Deze momenten maken de Rotterdamse marathon uniek.

Voor ieder wat wils

Je hoeft niet per se in staat te zijn om de klassieke marathon van 42 kilometer te lopen als je deel wil nemen aan dit event. Stel dat de marathon nog een (Erasmus)brug te ver is, dan is de loop van 10 kilometer misschien wel wat voor jou. Of de City Run van 4,2 kilometer. En voor de écht jonge sportievelingen is er op zaterdag 6 april een speciale Kids Run.

Kom in actie

Ga jij op 6 en/of 7 april deelnemen aan één van de afstanden? Kom dan in actie voor de LINDA.foundation. Maak een persoonlijke actiepagina aan en laat je sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

Lees ook
Door weer en wind: Team LINDA.foundation haalt €11.875 op tijdens Dam tot Damloop

NIEUWS | LINDA.FOUNDATION | ALLES OVER LINDA.

Foto: LINDA.foundation

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser