Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Bied mee op top kledingstukken van (o.a.) Yara Michels en zangeres Maan

Bied mee op top kledingstukken van (o.a.) Yara Michels en zangeres Maan

Yes, je leest het goed: je kan bieden op toffe kledingstukken van je favoriete influencers. Het geld dat we met deze veiling ophalen gaat naar de LINDA.foundation.

| Eline van der Haar

We willen hiermee bakken geld ophalen om ook dit jaar duizenden gezinnen blij te maken. Doe je mee? Breng dan hier een bod uit.

Wat doet de LINDA.foundation dan?

De LINDA.foundation steunt kinderen die opgroeien in armoede. Die nooit een nieuwe jas krijgen. Geen cadeautje voor Sinterklaas. Geen traktatie op school als ze jarig zijn. De LINDA.foundation bezorgt deze gezinnen in november een doos vol cadeaubonnen van o.a. C&A, HEMA en Albert Heijn, zodat er even onbezorgd kan worden genoten van zaken die voor anderen heel normaal zijn.

Waar kan ik op bieden?

En dan is het nu tijd om de eerste topitems te tonen. Let op: volgende week sluit deze veiling en verschijnen er vier nieuwe producten van andere influencers.

Yara Michels

Onze eigen LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels stelt haar te gekke luipaardjas van Baum und Pferdgarten beschikbaar. Breng hier je bod uit.

LINDA.meiden LINDA.foundation veiling

Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan heeft het shirt vaak gedragen tijdens haar optredens, dus wij weten zeker: hiermee steel jij hoe dan ook de show. Breng hier je bod uit.

LINDA.meiden LINDA.foundation veiling

Xelly Cabau van Kasbergen

Het playsuit van Xelly Cabau van Kasbergen is door de franjes over het hele pak echt een parel voor in je kledingkast. Breng hier je bod uit.

LINDA.meiden LINDA.foundation veiling

Celeste (Celmatique)

Dit prachtige oversized pak van H&M is gedragen door Celeste en is hoe dan ook de perfecte toevoeging aan je garderobe.Breng hier je bod uit.

LINDA.meiden LINDA.foundation veiling

Geen item kunnen bemachtigen? Check volgende week nog een keer deze speciale veilingspagina, want dan verschijnen er weer vier nieuwe kledingstukken.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | LINDA.FOUNDATION | ALLES OVER LINDA.

Foto: LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser