Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Bijna 30.000 euro opgehaald voor de LINDA.foundation tijdens pubquiz

Bijna 30.000 euro opgehaald voor de LINDA.foundation tijdens pubquiz

Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam stond in het teken van een Charity Pubquiz. En dat was niet voor niks: deze avond werd het mooie bedrag van 29.800 euro opgehaald voor de LINDA.foundation.

| Elisa Heisen

Medewerkers van NN Group organiseerde de quizavond die vorige week vrijdag plaatsvond.

LINDA.foundation

De aanwezige IT business partners kregen als opwarmertje eerst een rondleiding door het museum om het werk van Cas Oorthuys te bekijken. Daarna begonnen de hersenen te kraken en werd er diep in het geheugen gegraven om als winnaar uit de pubquiz te komen. De deelnemers maakten namelijk kans op vier felbegeerde vip-kaarten voor Vrienden van Amstel LIVE 2019.

Lees ook
Deze 7 topproducten shop je nú in de webshop van de LINDA.foundation

Veiling

Maar ook de verliezers hoefden niet met lege handen naar huis. Naast de pubquiz werd er ook een stille veiling gehouden. Zo kon er door de gasten geboden worden op een masterclass door het Nederlands Fotomuseum en vier dagkaarten voor het NN North Sea Jazz Festival. Ook werden er twee tickets voor de galapremière van de nieuwe film April, May & June geveild.

SNACKS | LINDA.FOUNDATION

Bron: LINDA.foundation | Foto: LINDA.foundation

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser