Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Shoppen voor de LINDA.foundation dankzij kledingbeurs De Liemers

Shoppen voor de LINDA.foundation dankzij kledingbeurs De Liemers

Weer een hartstikke mooi initiatief: Ladies` Circle De Liemers organiseerde een kledingbeurs om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation.

| Eline van der Haar

En ze haalden een prachtig bedrag op.

Voor ieder wat wils

Ladies` Circle de Liemers organiseerde op zondag 7 oktober een kledingbeurs in Het Musiater in Zevenaar om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation. Op deze kledingbeurs werd dames- en kinderkleding van bekende merken verkocht, zowel nieuwe kleding als in goede staat verkerende gedragen kleding. Ook waren er LINDA.foundation-gadgets te koop.

Toffe reacties

Manon en Michelle van Ladies` Circle De Liemers: ‘Wij kijken terug op een zeer geslaagde kledingbeurs. Het is voor het eerst dat wij dit organiseerden en het bleek een hele klus, maar wij zijn blij verrast door alle positieve reacties en het resultaat. De vele donateurs én kopers hebben ervoor gezorgd dat wij een mooi bedrag hebben ingezameld voor de LINDA.foundation die wij een heel warm hart toedragen. Hiermee kunnen wij de gezinnen helpen die onze hulp zo hard nodig hebben.’

Lees ook
Deze 7 topproducten shop je nú in de webshop van de LINDA.foundation

Hier komt het geld terecht

Dank je wel lieve Ladies, voor het mooie bedrag van € 3.200. Deze opbrengst wordt besteed aan gezinnen in regio De Liemers.

SNACKS | LINDA.FOUNDATION

Foto: LINDA.foundation

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Zo hul je je huis op een simpele manier volledig in de kerstsferen
Advertorial

Zo hul je je huis op een simpele manier volledig in de kerstsferen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser