Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.foundation

Geweldig: golfers slaan en spelen € 26.734 bij elkaar voor LINDA.foundation

Geweldig: golfers slaan en spelen € 26.734 bij elkaar voor LINDA.foundation

Gisteren is tijdens het jaarlijkse Mazda Ladies Pro-Am op de Goyer Golf & Country Club in Eemnes voor LINDA.foundation het fantastische bedrag van € 26.734 bij elkaar gespeeld.

| Helen Vis

En daar zijn we natuurlijk ongelooflijk blij mee.

BN’ers & Ladies Pro’s op de golfbaan

De deelnemende flights kregen via loting een golfprofessional of een bekende Nederlander als teamgenoot, onder wie Martijn Krabbé, Frits Sissing, Chimène van Oosterhout en Toine van Peperstraten. En samen speelden zij dat geweldige bedrag dus bij elkaar.

Lokale gezinnen

Het geld komt volledig ten goede aan (alleenstaande) ouders met kinderen in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug die in financiële nood verkeren. Zo kunnen zij met de feestdagen ook een cadeautje krijgen. Met dit bedrag kan LINDA.foundation maar liefst 63 gezinnen helpen.

Een ontzettende eer

Gisteren heeft Linda de Mol persoonlijk alle deelnemers verwelkomd op de golfbaan en haar dank uitgesproken naar de deelnemers en ook de organisatie. “Ik vind het een ontzettende eer dat mijn stichting alweer voor de derde keer op rij het goede doel is van dit geweldige event.”

Wij willen de Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug en alle deelnemers nogmaals bedanken voor deze fantastische donatie.

Lees ook:
Golftoernooi ‘Ladies Golf’ haalt prachtig bedrag op voor LINDA.foundation

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | LINDA.FOUNDATION

Bron: LINDA.foundation | Foto: LINDA.foundation

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.foundation

Lees dit ook even

Please update your browser