Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA. 172 'PRINSES MABEL'

Prinses Mabel op cover LINDA. 172: 'Ik heb weer zin in het leven'

Prinses Mabel op cover LINDA. 172: 'Ik heb weer zin in het leven'

De nieuwe LINDA. 172 ‘Prinses Mabel’ ligt vanaf woensdag in de schappen. Mabel van Oranje (50) doet een boekje open over haar leven.

| Stijn de Vries

Ze vertelt over het alleenstaand moederschap, haar overvolle werkweken en de pijn die ze nog steeds voelt nadat ze prins Friso, de liefde van haar leven, verloor. “Het leven kan zo voorbij zijn, dus je mag het niet verkwanselen”, vertelt ze openhartig in het interview met Linda de Mol.

Leven op de rit

In haar editorial noemt Linda de Mol prinses Mabel een powerpakket. ‘Ze is intelligent, super gedreven en een keiharde werker.’ Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen, ondanks het grote verdriet? “Er zijn meerdere dingen die me staande hebben gehouden”, zegt Mabel. “Natuurlijk mijn kinderen, maar ook familie en een groep hechte vrienden. En met familie bedoel ik beide families, zowel mijn schoonfamilie als mijn eigen familie. En nu, op mijn vijftigste durf ik te zeggen dat ik mijn leven weer op de rit heb. Ik heb zin in de jaren die voor me liggen.”

Bekijk ook de backstagevideo
Prinses Mabel praat met Linda over opvoeden: ‘Ik vind het echt een zoektocht hoor’

LINDA. 172 ‘Prinses Mabel’ ligt vanaf woensdag 24 oktober in de winkel. Alvast bestellen? Dat kan hier.

NIEUWS | BEKEND | LINDA. 172 'PRINSES MABEL'

Bron: LINDA. 172 Prinses Mabel | Foto: LINDA.172 Prinses Mabel / Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA. 172 'PRINSES MABEL'

Lees dit ook even

Please update your browser