LINDA.168 DE AFFAIRE

Badr Hari geeft eenmalig interview: 'Na dood Koen Everink voelde ik wel soort van verdriet'

Badr Hari geeft eenmalig interview: 'Na dood Koen Everink voelde ik wel soort van verdriet'

Toen ons een interview met Badr Hari (33) werd aangeboden, waren we bij LINDA. wel benieuwd wat hij voor zichzelf te zeggen zou hebben. In de nieuwe LINDA.168 staat daarom een exclusief interview met de kickbokser. 

| Nathalie Huigsloot

De voorwaarde die onze redactie heeft gesteld voor dit interview met de kickbokser was dat we alles mochten vragen – we wilden geen PR-verhaal maken – anders hadden we dit interview niet gedaan.

Lees ook
Estelle Cruijff openhartig over moeilijke tijd met én na Badr Hari

Kickbokser Badr

Badr laat weten niet meer de persoon te zijn die hij was toen hij zijn biografie Badr Hari – mijn verhaal schreef. Toen noemde hij Koen Everink – de zakenman die hij in 2012 tijdens dansfeest Sensation White mishandelde – ‘een grote, vette leugenaar’. Desondanks vond de kickbokser het heftig toen hij hoorde van de dood van Everink. ‘Doordat je met zo’n man iets meemaakt wat negatief is, waarna je zeven maanden in de gevangenis zit, wordt zo’n persoon toch onderdeel van je leven.’

Achter slot en grendel

De laatste keer dat Badr in de gevangenis heeft gezeten vindt hij ‘de moeilijkste van allemaal’. Dat komt mede doordat hij zijn dochter van vijf, Amber, voor een tijd achterliet. Destijds zei zijn vrouw dat ‘papa aan het trainen was’. Toch vindt de kickbokser het niet erg om straks zijn dochter te vertellen wat de reden is dat hij in de gevangenis heeft gezeten. ‘Nee, ik schaam me niet om haar te zeggen wat ik heb gedaan. Ik ben een vader, ze moet trots op me zijn.’ Het hele interview lees je in LINDA.168.

Waarom wij Badr een podium geven? Het interview met Badr werd ons aangeboden en de kickbokser spreekt zelden met pers. We begrijpen de controverse rond deze man, maar goede journalistiek is ook deze kant van het verhaal te laten horen.

De nieuwe LINDA.168 ‘DE AFFAIRE’ ligt vanaf woensdag 4 juli in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.168 DE AFFAIRE

Bron: LINDA.168 'DE AFFAIRE' | Foto: Dirk-Jan van Dijk/Lumen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Mieke Dijkers-WeginkMieke Dijkers-Wegink

"mijn vader is anders dan de rest, hij kan iets"Hou toch op.... vreselijk. Ik ben ook anders dan de rest... ik kan heel goed kerstpakketten verkopen!

Meer LINDA.168 DE AFFAIRE

Lees dit ook even

Please update your browser