Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.168 DE AFFAIRE

De nieuwe LINDA.168 'DE AFFAIRE' ligt vanaf woensdag in de winkel

De nieuwe LINDA.168 'DE AFFAIRE' ligt vanaf woensdag in de winkel

In LINDA.168 ‘DE AFFAIRE’ duiken presentatrice Tooske Ragas (44) en danser Juvat Westendorp (29) samen een hotelkamer in. Daar praten ze onder andere over hun jeugd, stukgelopen relaties en hun religie.

| Stijn de Vries

Tooske: “Ik kom rechtstreeks uit Holly Hobbie-land.”

Lees ook
Gwen van Poorten en Martijn Lakemeier intiem in nieuwe LINDA.meiden Zomerboek

Affaire

Linda vertelt openhartig over de tijd dat ze een affaire had in haar editorial. “Hoe je alles op het spel kunt zetten voor een verliefdheid, hoe je telefoon kan branden in je zak, de heftigheid, de tranen. Het wordt een verslaving aan het gevoel zo begeerd te worden.” Terugkijkend wordt ze er nog doodmoe van en ziet ze in dat het één groot cliché was.

Waarschuwing

Juvat en Tooske praten ook over de affaire die Tooske had met haar Bas. “Toen het nieuws van onze relatie naar buiten kwam, kreeg vooral Bas een hoop narigheid over zich heen.” Verder hebben ze het ook over de waarschuwingen die ze van hun familie hebben gekregen over beroemd zijn. Tooske: “Er zou de hele dag door gezopen en gesnoven worden. Ik heb nog nooit een lijntje coke aangeraakt en ik zié het niet eens.” Juvats moeder heeft hem ook proberen te waarschuwen. “Ze heeft me voor allerlei gevaren proberen te waarschuwen, terwijl ik heb geprobeerd haar te overtuigen dat ik echt niet in zeven sloten tegelijk zal lopen.”

Ook in dit nummer

Badr Hari (33) praat voor het eerst in tijden weer tegen de media. Hij vertelt in LINDA. open over zijn vrouw, zijn tijd in de gevangenis en over de dood van Koen Everink. “Na de dood van Koen voelde ik toch wel een soort van verdriet.”

De nieuwe LINDA.168 ‘DE AFFAIRE’ ligt vanaf woensdag 4 JULI in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor de ochtendnieuwsbrief.

NIEUWS | BEKEND | LINDA.168 DE AFFAIRE

Bron: LINDA. 168 | Foto: Marc de Groot & Carli Hermès

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Theresia PetramTheresia Petram

Ik was abonnee der na los gekocht bladcadea kaart gehad nu weer een abonnement genomen ben verslaafd aan de linda dank je linda x

Rika Bijlsma De HaanRika Bijlsma De Haan

Yess daar was hij weerIk ben verre van preuts maar laat deze editie niet op tafel liggen als Beppe op visite komt????Oh enne .. volgensmij heeft Jenny schurft...ik raad dirk aan haar eens ff flink in te smeren met speciaal spul...anders houd ze het niet lang meer uit!!!

Meer LINDA.168 DE AFFAIRE

Lees dit ook even

Please update your browser