LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF'

De nieuwe LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF' ligt vanaf woensdag in de winkel

De nieuwe LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF' ligt vanaf woensdag in de winkel

Actrice Fockeline Ouwerkerk (37) en Kjeld Nuis (28) hebben het in de nieuwe LINDA. over zenuwen voor het optreden of een wedstrijd, kinderen, trouwen en hoe Kjeld zijn vriendin leerde kennen.

| Stephanie Kersbergen

Hij zag haar staan op een festival en dacht maar één ding: “Wow.”

Lees ook
Wauw, zagen alle zwangerschapsjurken er maar uit zoals die van Fockeline Ouwerkerk

Zenuwen

Fockeline en Kjeld herkennen allebei de zenuwen voordat ze moeten presteren. “Altijd die angst dat je ziek wordt op het moment dat het moet gebeuren; dat herken ik heel erg”, vertelt Kjeld aan Fockeline. Zij legde overal pepermuntjes op het toneel voordat ze moest spelen, voor als ze misselijk zou worden.

Lijf

Natuurlijk hebben ze het ook over hun lijf, waar het nummer over gaat. Kjeld is het trotst op zijn benen. “Al is het vooral belangrijk dat ze functioneel zijn.” Fockeline moet opnieuw wennen aan haar lichaam nu ze zwanger is van haar vriend Joeri Wetters. “De eerste zeventien weken van mijn zwangerschap was ik kotsmisselijk.” Ze liep regelmatig met emmertjes door het huis. Kjeld en zijn vriendin hebben al een zoontje, Jax. Ze denken weleens aan trouwen, maar zijn voor nu geregistreerd partners. Al waren ze wel bijna getrouwd geweest, toen ze hun partnerschap gingen vastleggen. “Op het moment dat we onze handtekening gingen zetten, zag ik iets staan over huwelijkse voorwaarden.” Konden ze om lachen.

Ook in dit nummer

Zes vrouwen van boven de zeventig gaan in bikini op de foto in de nieuwe LINDA. en vertellen over hun lijf. “Het liefst loop ik naakt rond.” Miljuschka Witzenhausen vertelt over haar  lichaam. “Ik heb de gave om in de spiegel te kijken en vervolgens fokking blij te zijn met mijn lijf.” Vier vrouwen vertellen over ‘taille trainen’ en laten trots hun dunne tailles zien.

De nieuwe LINDA.167 ‘DIT IS MIJN LIJF’ ligt vanaf woensdag 6 JUNI in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF'

Bron: LINDA.167 | Foto: LINDA.167, Meis Belle Wahr & Jip Merkies

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Hélène Hendriks ergert zich eraan dat iedereen overal een mening over heeft. En vervolgens verwoordt ze haar eigen mening over burn-out: "je hebt het gewoon druk"en depressief: "soms is het leven even niet leuk". Tja.

Meer LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF'

Lees dit ook even

Please update your browser