LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF'

Grootje in d'r blootje: Dorothea (74) poseert in bikini in LINDA.167

Grootje in d'r blootje: Dorothea (74) poseert in bikini in LINDA.167

In LINDA.167 ‘DIT IS MIJN LIJF’ staan zes zeventigplussers, met schijt aan preutse meningen, in bikini. Zo ook Dorothea Jansen (74), die secretaresse was, gescheiden is en een dochter heeft.

| Stephanie Kersbergen

“Het liefst loop ik naakt rond.”

Lees ook
Maan Leo (31) heeft een taille van 66 centimeter: ‘Door mijn korsetten oog ik slank’

Triangel top en kleurige hipster

Maar omdat Dorothea de andere strandgasten niet de stuipen op het lijf wil jagen, kiest ze voor een bikini. “Ik wil die verrukkelijke zon op mijn lijf voelen.” In haar jonge jaren reisde ze de wereld af, langs de mooiste stranden. Haar smaak in bikini’s is sindsdien niet veranderd. “Een triangel top en een kleurige hipster.”

De hele foto:

70plusser bikini

Geheim

Ze laat geen eten staan om in een bikini te kunnen. “Gister at ik kaasfondue en een half stokbrood met mijn kleinzoon.” Wat haar geheim is om toch in bikini te kunnen? Slapen, bewegen, gezond eten. “Anders verslapt de huid.” Zelf heeft ze een subtiele borstvergroting laten doen, toen ze 59 was. Meiden die in hun jonge lichamen laten prikken en snijden, snapt ze niet. “Geniet toch van dat jonge lijf.”

Lees het hele verhaal van Dorothea, en van de andere vijf 70plussers, in de LINDA.167 ‘DIT IS MIJN LIJF’ of lees het stuk via Blendle (€).

Nog zo’n fitte zeventigplusser is bodybuilder Josefina Monasterio:

SNACKS | ALLES OVER LINDA. | LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF'

Bron: LINDA.167 | Foto: LINDA.167 / Robin de Puy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gerry PoelmansGerry Poelmans

Dea! wat een prachtige foto! je bent nog altijd knap! Kus, Gerry

Els LagerweijEls Lagerweij

Ga eens kijken op Gran Canaria daar loopt iedereen in bikini, of je alleen met een fotomodellenfiguur in bikini mag?. Begrijp ook niet wat al die jonge vrouwen voor complexen hebben over hun lijf, Geniet je leeft maar een keer..

Meer LINDA.167 'DIT IS MIJN LIJF'

Lees dit ook even

Please update your browser