Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.165 LEKKER BLIJVEN FLIRTEN

Pablo (7) heeft een uitgesproken kledingstijl: 'Hij gaat naar school in een onesie'

Pablo (7) heeft een uitgesproken kledingstijl: 'Hij gaat naar school in een onesie'

In LINDA.165 ‘LEKKER BLIJVEN FLIRTEN’ staan zes kinderen met een uitgesproken kledingstijl. En het interesseert ze geen klap wat anderen daarvan vinden.

| Suus Ruis

Ook Pablo (7) staat hier tussen, de zoon van Ellemijn van Zanten.

Lees ook
Nathan moet gratis kleding dragen en wordt daarom gepest, maar ziet er enkel het goeie van in

Prinses

“Eén keer heeft Pablo een jurk gedragen naar school. Hij vond mij zo mooi in jurken, dat wilde hij ook. De kinderen mochten verkleed, en Pablo wilde graag als prinses. ‘Oe’, zei de juf. ‘Dat kan nog weleens een probleem worden.’ Sorry? Prijs die eigenheid, beloon hem.”

Positief

“Twee jongetjes met spijkerbroekjes en kort stekeltjeshaar hebben zijn kroontje van z’n hoofd geslagen. Dat heeft zoveel indruk gemaakt dat hij geen jurken meer draagt. Verder krijgt Pablo alleen maar positieve reacties, ook al wordt hij vrij consequent aangesproken met ‘meisje’. We wonen in Amsterdam, daar zijn ze wel wat gewend.”

De outfit van Pablo in LINDA.165:

pablo eigenzinnige kleding linda.165

Vrijheid

“Pablo gaat gewoon naar school in zijn onesies, met twee vlechten in zijn haar. Het is een eigenzinnig kind, wij geven hem de vrijheid om te zijn wie hij wil zijn. Hij voelt niet de druk om mee te lopen met de massa. Hij houdt van bloesjes en gilletjes, van harembroeken, van meisjeskleding.”

Lieveheersbeestjespak

“Zijn eerste onesie – een lieveheersbeestjespak – deed ik hem op zijn vierde aan naar gym. Ik vond het altijd zo’n gedoe, dat omkleden met al die knoopjes. Hij vond het te gek. Er kwamen er meer, gewoon van de Action of de Zeeman. De rest van zijn kleren kopen we bijna allemaal bij de Kringloop of in tweedehandswinkels.”

Blootje

“Pablo wil later onderzoeksjournalist worden, of het journaal presenteren. Daarvoor hoef je niet per se in pak. Zolang je maar niet in je blootje staat.”

In de nieuwe LINDA.165 ‘LEKKER BLIJVEN FLIRTEN’ staan nog meer moeders die vertellen over hun kinderen met een bijzondere en eigenzinnige kledingstijl. Lees de verhalen in de nieuwe LINDA.165 ‘LEKKER BLIJVEN FLIRTEN’ of via Blendle (€).

Bekijk hier de backstagevideo van LINDA.165:

SNACKS | MODE | KINDEREN | ALLES OVER LINDA. | LINDA.165 LEKKER BLIJVEN FLIRTEN

Bron: LINDA.165 'LEKKER BLIJVEN FLIRTEN' | Foto: LINDA.165 Blommers / Schumm

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Nicole HorstmanNicole Horstman

Geweldig, een kind met zo'n eigen mening. Jammer dat zo veel volwassenen daar niet mee om kunnen gaan...

Meer LINDA.165 LEKKER BLIJVEN FLIRTEN

Lees dit ook even

Please update your browser