Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.160 het was een bizar jaar

Mag ik dan bij jou? Deze drie honden wachten nog tot iemand ze in de armen sluit

Mag ik dan bij jou? Deze drie honden wachten nog tot iemand ze in de armen sluit

In LINDA.160 ‘HET WAS EEN BIZAR JAAR’ staan zes lieve sloebers. Inmiddels hebben drie honden al een huis gevonden, maar zijn Matu, Skip en Spekkie nog op zoek naar een baasje. 

| Antoinnette Scheulderman

Wij stellen ze aan jullie voor.

Lees ook
LINDA.160 ‘HET WAS EEN BIZAR JAAR’ ligt vanaf woensdag in de winkel

1. Roemeense kruising Matu (10)
Jarenlang redde Matu zich alleen, zwervend door Roemenië. Hierdoor was het in het begin lastig om zich aan te passen in Nederland, maar dankzij dierencentrum Friesland is dit toch goedgekomen. Matu is hartstikke vrolijk, goed met andere honden en perfect zindelijk. Handige bijkomstigheid: hij kan ook de deur voor zijn baasje openmaken. Meer over Matu weten? Dat kan hier.

2. Kruising galgo Skip (1)
De moeder van Skip is samen met twee van haar pups overleden tijdens de bevalling, hierdoor moest hij naar een asiel. Skip doet niets liever dan knuffelen en spelen. Stichting Dierenbemiddeling Europa ziet hem het liefst naar een familie met een andere hond gaan, met een consequente baas gaat Skip een geweldig leven tegenmoet. Meer over Skip weten? Dat kan hier.

3. Duitse herder Spekkie (9)
Toen de mensen van de dierenambulance Spekkie door Schiedam zagen zwerven had hij overgewicht, ook was hij het vertrouwen in de mens kwijtgeraakt. Inmiddels is hij weer een open en toegankelijke hond die netjes op gewicht is. Spekkie zou opfleuren als hij zijn oude dag mocht doorbrengen in een warm huis. Meer over Spekkie weten? Dat kan hier.

De nieuwe LINDA.160 ‘HET WAS EEN BIZAR JAAR’ ligt vanaf woensdag 15 november in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | LINDA.160 HET WAS EEN BIZAR JAAR | ASIELHONDJES

Bron: LINDA.160 'HET WAS EEN BIZAR JAAR' | Foto: LINDA.160 / Jeroen Hofman

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maartje MMaartje M

Misschien en goed idee om niet nog meer honden naar Nederland te halen. Oeps zeg ik dat nou, ja sorry dat is mijn mening.

Djoeke GiliamDjoeke Giliam

www.stichtingDOG.orgAllemaal zwerfhondjes op Curacao

Meer LINDA.160 het was een bizar jaar

Lees dit ook even

Please update your browser