Alles over LINDA.

Bloeit daar nu iets op tussen Mark Rutte en Marieke Elsinga?

In de backstagevideo van LINDA. 151 ‘KINDERLOOS’ fantaseert ‘Late Night’-sidekick Marieke Elsinga (30) erop los met Mark Rutte (50) en voor ze het weten gaat het over kinderen.

| Charlotte Sun

“Ik nader de vijftig. Ik moet in mijn werk al zo veel plannen en vooruitkijken, dat ik waar het over de liefde en kinderen gaat denk: ‘Laat het maar gebeuren’. Je weet tenslotte nooit tegen wie je aanloopt.”

Vrijgezel
Mensen vragen Marieke Elsinga regelmatig waarom ze al dik tien jaar vrijgezel is. “‘Je bent toch een leuke jonge vrouw’, hoor ik dan. Ja, maar ik ben gewoon de juiste persoon nog niet tegengekomen. Dat kan morgen zomaar gebeuren, in de rij bij Albert Heijn. Ik ben niet krampachtig op zoek, maar ik durf wel te zeggen dat ik het ook heus wel mis.”

Spontane gebeurtenissen
“Moet je je voor je vrijgezellenbestaan verantwoorden?”, vraagt de premier zich af. Daar staat hij zelf toch net wat anders in: “Zoals mijn leven nu is, geniet ik, maar blijf me wel openstellen voor spontane gebeurtenissen.”

Kleine Mark
Marieke ziet een relatie met de premier wel zitten. In het interview stelt ze zich voor dat ze in 2018 samen een kind hebben. Kan het samengaan: luiers verschonen en minister president zijn? “Natuurlijk. Dat is een kwestie van goede planning. Ik zie bij vrienden dat het spitsuur is. Dus het wordt wel aanpoten, met die kleine Mark van ons en die drukke banen, maar: dat regelen we.”

De nieuwe LINDA.151 ‘KINDERLOOS’ ligt vanaf woensdag in de winkel. Wil je dit artikel los lezen? Dat kan hier (€).

VIDEO'S | NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | LINDA.151 KINDERLOOS

Bron: LINDA. 151 'KINDERLOOS' | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Alles over LINDA.

Meest gelezen

Meer Alles over LINDA.

Lees dit ook even

Meer Alles over LINDA.

Please update your browser