Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Alles over LINDA.

LINDA.hoofdredacteur Jildou meest invloedrijke persoon in magazinebranche: 'Heel eervol'

LINDA.hoofdredacteur Jildou meest invloedrijke persoon in magazinebranche: 'Heel eervol'

Onze algemeen hoofdredacteur en creatief directeur Jildou van der Bijl is dit jaar uitgeroepen tot de meest invloedrijke persoon in de magazinebranche. “We worden in de lijst flink vertegenwoordigd.”

| Jorieke van Noorloos

Vorig jaar stond ze nog op nummer twee en collega-hoofdredacteur Linda de Mol op één, maar dit jaar hebben de twee eindbazen van plek gewisseld.

Opvallend

Hoe dat kan, begrijpt Jildou zelf ook niet. “Ik ben het afgelopen jaar wat vaker op televisie verschenen door ons vijftienjarig jubileum en het interview met Michelle Obama, misschien komt het daardoor? Blijkbaar vallen we op, we worden in de lijst flink vertegenwoordigd”, denkt Jildou. Ze is niet de enige invloedrijke LINDA.’er. Onder anderen Caren Wassink (plek 24, directeur B2B bij LINDA., Mood for Magazines) Mariëlle Arts (plek 26, zakelijk directeur bij de uitgeverij van LINDA., Mood for Magazines), Jossine Modderman (plek 30, hoofdredacteur LINDAnieuws en LINDA.tv) en Yara Michels (plek 47, hoofdredacteur LINDAmeiden) staan erin.

Beetje lacherig

De lijst van de Tijdschriften50 wordt samengesteld door media-vakgenoten die op elkaar kunnen stemmen. Daaruit rolt jaarlijks een lijst van de meest invloedrijke personen. Toen Jildou hoorde dat zij dit jaar op één staat, reageerde ze eerst ietwat lacherig. “Maar toen mijn man het ’s avonds zag, zei hij: ‘dat is toch een hele grote eer?’ En daar heeft hij natuurlijk gelijk in. Het ís ook hartstikke leuk en enorm eervol dat zoveel branche-genoten op je stemmen en je werk waarderen. En dat je door je collega’s wordt gefeliciteerd. Maar ach, het is wel gewoon een lijstje. Wij blijven net zo hard werken als hiervoor.”

Lees ook
Jildou en Antoinnette op tv over interview met Michelle Obama: ‘Het was heel strikt allemaal’

NIEUWS | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDAnieuws | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Alles over LINDA.

Lees dit ook even

Please update your browser