Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Alles over LINDA.

Claire (46) werd als laatste wens gefotografeerd voor LINDA. net voor ze overleed

Claire (46) werd als laatste wens gefotografeerd voor LINDA. net voor ze overleed

De Brabantse Claire kreeg op 12 december 2017 te horen dat ze alvleesklierkanker heeft. Haar grootste droom: een fotoshoot voor LINDA. Die droom is uitgekomen, net voordat ze is overleden.

| Eline van der Haar

Vanochtend kreeg onze redactie te horen dat Claire op 46-jarige leeftijd rustig in haar slaap is overleden. Het ging de afgelopen week hard achteruit en ze had zware pijnmedicatie nodig. De herinnering aan de fotoshoot is nog een hoogtepunt voor haar geweest, zo laat stichting Dreams4You weten. Zij vervulden – samen met vriendin Janiek – de laatste wens van Claire.

Lees ook
Ambulancepersoneel vervult laatste wens terminaal zieke vrouw: foto wordt massaal gedeeld

Vervoer voor een echte ster
Dinsdag 30 januari stond helemaal in het teken van Claire. Geheel in stijl reed ’s ochtends de limousine voor bij haar huis in Eindhoven om haar naar de fotostudio in Amsterdam te brengen. En zoals dat bij een echte fotoshoot gaat, stond de cameraploeg van LINDA. al klaar om haar aankomst te filmen.

fotoshoot Claire LINDA.
V.l.n.r.: Laureanne (Dreams4You), chauffeur, Claire en haar beste vriendin Janiek.

Spreek ik met Linda de Mol?
Voordat het spektakel van start kon gaan, werd er uitgebreid geluncht. En toen was er telefoon voor Claire. “Dag Claire, je spreekt met Linda de Mol.” Door studio-opnames kon Linda er zelf niet bij zijn, maar “ze wenste me een onvergetelijke dag. Ik vond het super leuk om haar stem te horen”, vertelde Claire na het telefoontje.

fotoshoot Claire LINDA.

Een groot verwenmoment
Visagist Bianca Fabrie zorgde voor haar en make-up en samen met stylist Siriane Hunia koos Claire twee outfits uit. Haar favoriet: de roze lange jurk met gouden ketting.

fotoshoot Claire LINDA.

Licht, camera en… actie
Omdat ze erg weinig energie had, zorgde fotograaf Jeroen Hofman ervoor dat de foto’s snel gemaakt werden. Met haar borst vooruit en vol trots poseerde Claire stralend voor de camera. Het was duidelijk dat ze er intens van genoot. Als afsluiter had Jeroen een idee: een paar foto’s schieten samen met haar beste vriendin. Als cadeau.

fotoshoot Claire LINDA.

fotoshoot Claire LINDA.

Bedankt, bedankt, bedankt
“Ik wil iedereen bedanken die dit voor mij mogelijk heeft gemaakt. Van stichting Dreams4You, Janiek en FC Rebellen voor de limousine tot het hele team van LINDA. Dit was een dag om nooit te vergeten”, zei Claire na afloop.

fotoshoot Claire LINDA.

Het hele verhaal van Claire, de impact die de ziekte op haar leven heeft gehad en het resultaat van de fotoshoot staan in LINDA.164, vanaf 14 maart in de winkel. Dan verschijnt ook de backstagevideo die gemaakt is op deze bijzondere dag.

NIEUWS | ALLES OVER LINDA.

Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Dorien de NijsDorien de Nijs

Wat mooi. Model voor een dag. Schitterend cadeau!

Meer Alles over LINDA.

Lees dit ook even

Please update your browser